Kultur

Venlo begeistert zu jeder Jahreszeit mit kulturellen Aktivitäten, Veranstaltungen und Traditionen. Genieße kostenlose Festivals, schau Blockbuster oder Arthouse Perlen und besuche Ausstellungen mit internationalem Flair.

Cultuur is in Venlo om de hoek

In Venlo kunnen we geen genoeg krijgen van kunst en cultuur. We zijn trots op onze carnavalstraditie, of beter gezegd Vastelaovend. Het vijfde seizoen verandert de stad elk jaar in een kleurrijk en vrolijk spektakel. Zodra de zon schijnt kun je elk weekend dansen, muziek luisteren, eten en drinken op een van de vele festivals in Venlo.

Niet alleen in de binnenstad van Venlo, maar ook in de andere stadsdelen worden veel activiteiten op het gebied van kunst en cultuur georganiseerd.


De beste gratis festivals

Waar is dat feestje? In Venlo is het feest!


Bezoek een museum in Venlo

Van moderne kunst tot het rariteitenkabinet in Steyl. In en rond Venlo zijn diverse musea die een bezoek waard zijn.


Ga naar de bioscoop in Venlo

Venlo en film zijn een 'match made in heaven'. Wist je dat regisseurs Theu Boermans, Jim Taihuttu en Pieter Kuijpers uit Venlo komen? Laat u inspireren door het Venlose filmsassortiment.


Theater de Maaspoort Venlo

Maaspoort Theater & Evenementen is het grootste theater van Noord- en Midden-Limburg. Ze hebben een speciale korting voor studenten om voorstellingen bij te wonen. Vanaf 48 uur voor aanvang van de voorstelling kun je aan de kassa een last minute ticket kopen voor voorstellingen die niet uitverkocht zijn. Voorstelling uitverkocht? Kom zeker eens langs, want soms worden tickets niet opgehaald. De last minute tickets voor studenten kosten slechts € 12,50 inclusief garderobe en drankje. Vind jij het theater ook leuk?


Ontdek cultuur in Venlo

Ontwikkel jezelf verder en geef je leven extra betekenis! Leer jezelf te uiten, voel je dichter bij anderen en denk creatief. Deze vaardigheden zijn allemaal te leren bij Kunstencentrum Venlo. Kies een leuke cursus of workshop en leer meer over musicals, dans, kunst, fotografie of mode!


Checkpoint studenten servicepunt

Heb je vragen of hulp nodig met morb leo risus, porate acc consecteur ac, vestiblilum

  info@checkvenlo.nl
Bitten Sie CheckVenlo um Hilfe
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×