Agro-Food in Venlo

Agro-Food in Venlo is naast de maakindustrie en logistieke bedrijven een zeer belangrijke en grote sector welke veelvoudig vertegenwoordigd wordt in de regio.


Scelta

Scelta Mushrooms is internationaal marktleider op het gebied van de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van champignons. Het hoofdkantoor van het familiebedrijf, The Scelta Institute, staat in Venlo. ‘Winnovatie’ is het fundament onder het bedrijf: door continue innovatie wil Scelta haar positie als leidende, vernieuwende speler in de champignonwereld handhaven. Scelta Mushrooms is een innovator bij uitstek. Het bedrijf blijft samen met de partnerbedrijven zoeken naar nieuwe toegevoegde waardes in de champignonsector. Mede daardoor is het een veelzijdige leerplek voor studenten.


Tasty Tom

Oprichter Ton Janssen introduceerde in 1995 de inmiddels bekende tomaat. Hij was daarmee de eerste tomatenteler met een eigen merknaam. De zoete Tasty Tom wordt in het hele land in supermarkten verkocht. Tasty Tom-tomaten worden het hele jaar door geoogst. Dat heeft te maken met de slimme manier waarop de 5 telers van Tasty Tom samenwerken. En hun seizoenen op elkaar afstemmen. Als de ene teler met de oogst start, beginnen bij een ander de plantjes pas net te groeien. Zo zijn er het hele jaar door verse Tasty Tom-tomaten verkrijgbaar.


  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×