Bijbanen in Venlo

Ben jij op zoek naar een bijbaan voor tijdens je studie? Onderstaande instanties kunnen je daarmee verder helpen!

Recruit a Student

Recruit a Student Venlo helpt jou met het vinden van de juiste (bij)baan die aansluit bij jouw leven en tijdsbesteding. Recruit a Student heeft in totaal 17 kantoren in Nederland en België, waarvan onder andere ook een kantoor in Venlo. Of je op zoekt bent naar flexibele klussen, een vaste bijbaan of een baan naar het afstuderen. Recruit a Student helpt je hier graag bij en kijkt naar de mogelijkheden die passen binnen jouw leven. Je kunt eenvoudig via een app vacatures in de gaten houden, je beschikbaarheid doorgeven en zien wanneer je ingeroosterd bent. Wil je meer weten of kijken naar de mogelijkheden? Neem dan content op met Recruit a Student Venlo via het contactformulier of via het bel-mij-terug formulier

L!nQ Event Group

L!nQ Event Group is een begrip in de evenementen branche, waar jij deel van uit kunt maken. Wij zijn dé Crew die evenementen en festivals bouwen en mogelijk maken. Wil jij werken als crew op de meest bijzondere locaties door heel Nederland en Europa? Kom dan bij ons hechte team. Je krijgt dan de meest afwisselende (bij)baan op alle denkbare festivals en evenementen. De ene keer werk je als sitecrew achter de schermen en de andere keer sta je op een festival als lockercrew. Je bouwt aan je eigen event skills en beheert zelf je agenda. Enige voorwaarde is, dat je van aanpakken weet; “Work Hard, Play Hard!”

Iets voor jou? Check dan linqeventgroup.nl of bel met Paul en maak een afspraak voor een gesprek.

Van der Valk Venlo

Van der Valk. Wie kent het niet? Nederlands grootste horecafamilie zoekt horeca toppers!

Ervaring of geen ervaring. Iedereen is welkom in onze Toekan familie en we leiden je graag op. Binnen ons prachtige hotel zijn er veel groei- en scholingsmogelijkheden. Het is mogelijk om bij ons gratis te sporten, tegen voordelige tarieven te overnachten en heerlijk te dineren in de verschillende Van der Valk hotels.

Bij ons kun je aan de slag in de bediening, in de keuken of bij ons huishouding team. Werken in de horeca betekent tegenwoordig, super flexibel werken. Zo hebben wij banen voor in de ochtenden, middagen, avonden, doordeweeks en in het weekend. Solliciteren kan via de website of per mail naar werken@venlo.valk.com. Bij vragen kun je contact opnemen via 06-40442824.

Hopelijk zien we je snel!

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×