Cultuur

Elk seizoen bruist Venlo van de culturele activiteiten, evenementen en tradities. Ga los op de leukste gratis festivals, bekijk blockbusters of arthouse pareltjes op het witte doek en bezoek exposities van internationale allure.

Cultuur in Venlo is om de hoek

In Venlo krijgen we geen genoeg van kunst en cultuur. We zijn trots op onze carnavalstraditie, oftewel: Vastelaovend, dat de stad elk jaar omtovert tot een kleurrijk en joeksig spektakel. Zodra de zon schijnt kun elk weekend dansen, luisteren, eten en drinken op de vele festivals die Venlo rijk is.

Niet alleen in Venlo Centrum maar ook in de andere stadsdelen worden geweldige activiteiten georganiseerd op het gebied van kunst en cultuur.


De tofste gratis festivals

In Venlo houden we wel van een feestje. Vooral in de zomer staat de Venlose festivalagenda bommetje vol. Bekijk hier de tofste gratis festivals in Venlo.


Naar het museum in Venlo

Van moderne kunst tot rariteitenkabinet in Steyl: in en rond Venlo vindt je verschillende musea die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken.


Naar de bioscoop in Venlo

Venlo en film zijn een match made in heaven. Wist je bijvoorbeeld dat regisseurs Theu Boermans, Jim Taihuttu en Pieter Kuijpers uit Venlo komen? Laat je inspireren door het Venlose filmaanbod.


Alles wat je moet weten over studeren in Venlo

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×