Evenementen Sport

CheckVenlo Student Run
donderdag, 28 maart 2019, 19:00 - 23:00

The CheckVenlo student run is een evenement voor studenten georganiseerd door Venloop, SA DaVinci, ISA Umami EN naamsponsor CheckVenlo. Tijdens deze nightrun op donderdag 28 maart ren je met een toffe LED-gadget door het mooi uitgelichte Julianapark


CheckVenlo Student Run

De CheckVenlo Student Run is een evenement speciaal voor studenten dat wordt georganiseerd in samenwerking met naamsponsor CheckVenlo en de Venlose SA DaVinci en ISA Umami. Tijdens deze nightrun op donderdag 28 maart rennen studenten met een toffe LED-gadget door het mooi uitgelichte Venlose Julianapark. Tevens wordt het feestgehalte versterkt door de leukste beats die uit de speakers in het Julianapark klinken.

Julianapark

Deken van Oppensingel 6
Venlo


Locaties in de buurt van CheckVenlo Student Run

bioscoop
CityCinema

Van blockbusters tot prijswinnende films en natuurlijk alles wat daartussen zit, het is allemaal te zien bij bioscoop CityCinema.

shoppen
Calico Jack

De tofste streetwear boetiek van Venlo én omstreken. Bijzondere sneakers, te gekke kleding en alles nét even wat anders dan anders. Niet overslaan!

shoppen
Fashion, Hair & More

Kleding, haarmode en te gekke spullen voor in huis in één. Gaaf nieuw concept in de binnenstad, helemaal on trend.

eten & drinken
Brouwersplaats

Sfeervol, eigentijds en industrieel speciaalbier café met een ruime keuze in speciaalbieren gecombineerd met een uitgebreide borrelkaart!

uitgaan
De Galerie

Gezelligheid gegarandeerd bij Alwin in de Galerie

Partner
VID J: Galerie Games

Let the Galerie games begin!​

Checkpoint, het informatiepunt voor studenten in Venlo

Checkpoint is het digitale en fysieke informatiepunt voor studenten. Je kunt er terecht met al je vragen over studeren, wonen, werken en leven in Venlo. Check hier wat we allemaal voor je kunnen betekenen.

  Stel je vraag op Facebook   Bel ons op +31773905944   info@checkpointvenlo.com   Veel gestelde vragen
Vraag Checkpoint om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×