Evenementen Lifestyle

Koffie met ...
zaterdag, 9 mei 2020, 10:30 - 11:30

Elke maand schuift er een bijzondere gast aan. Iemand met een interessant beroep, een goed verhaal of die ons graag meer wil vertellen over de mooie dingen die hij/zij doet. Deze keer is het de beurt aan 'Venloos voorname vrouw' Marlie van Ulft.


Koffie met ... Marlie van Ulft

Start jouw zaterdagochtend goed met een heerlijke kop koffie van STEK én een goed gesprek. Deze keer is het de beurt aan 'Venloos voorname vrouw' Marlie van Ulft.

Elk jaar reikt Venlo deze prijs uit aan vrouwen die zich op een waardevolle manier inzetten voor de maatschappij. Cultuurbeleving voor iedereen is iets waarvoor Marlie zich op veel manieren sterk maakt. Betrokken bij tal van evenementen en als programmacoördinator bij Theater de Garage is zij een onmisbare schakel in cultuur-proevend Venlo. En vandaag dus koffie proevend bij ons!

Welke verrijking brengt cultuur in jouw leven? Wat is er allemaal te beleven rondom Venlo en wat kun jij voor je eigen buurt of wijk doen? Marlie kan je hierbij zeker tips en inspiratie geven. Schuif gezellig aan en vraag maar raak.

Je hoeft je niet aan te melden.

STEK in de stadsbibliotheek

Begijnengang 2
Venlo


Locaties in de buurt van Koffie met ...

eten & drinken
STEK

STEK is de nieuwe plek voor heerlijke koffie, lekker en gezond eten.

uitgaan
Locomotief

Welkom bij Café de Locomotief, sinds 1983 het gezelligste café van Venlo!

eten & drinken
Hotel Puur

Lovely hotel, bar and restaurant. 'Puur' pleasure!

eten & drinken
Beej Wim

Beej Wim is een Asian Foodbar & More waar je met een knipoog, ongedwongen, gezellig, maar vooral eerlijk kunt genieten van pure Aziatische hapjes.

uitgaan
Café de Galerie

Café de Galerie is een ouderwets, gezellig café waar veel kan en mag.

uitgaan
Café de Tapperie

Elke vrijdag en zaterdag kun je hier vertoeven tot in de late uurtjes. Geef een draai aan het rad en wie weet win je prrrrrijzen!

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×