Evenementen Education

Digitale Duits-Nederlandse Businessweek
maandag, 23 november 2020, 10:00

Meer dan 600 bezoekers, 54 exposanten en meer dan 150 gevoerde matchmakinggesprekken toonden op indrukwekkende wijze het belang aan van de handel tussen Duitsland en Nederland


Digitale Duits-Nederlandse Businessweek

Je kunt informatieve webinars verwachten over actuele onderwerpen. Daarnaast kun je je virtueel presenteren aan geïnteresseerde bedrijven, bijpassende gesprekken regelen en deze persoonlijk voeren in onze virtuele ruimte. Wat heb je nodig? Alleen toegang tot het internet.

De 10e Duits-Nederlandse Handelsdag was vorig jaar wederom een groot succes. Meer dan 600 bezoekers, 54 exposanten en meer dan 150 gevoerde matchmakinggesprekken toonden op indrukwekkende wijze het belang aan van de handel tussen Duitsland en Nederland, met name hier in de grensstreek. Voor het evenement van dit jaar worden we door de Corona-pandemie uitgedaagd om nieuwe wegen in te slaan. Dit jaar willen we je de mogelijkheid bieden om nieuwe contacten te leggen, gevoerde gesprekken voort te zetten en u te informeren over actuele onderwerpen. Daarom bieden wij je de bekende mogelijkheden, bestaande uit lezingen, matchmaking en een tentoonstelling - maar dit jaar bieden wij je dit virtueel aan.


LocatieLocaties in de buurt van Digitale Duits-Nederlandse Businessweek

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×