Gratis festivals in Venlo

In Venlo houden we wel van een feestje. Vooral in de zomer staat de Venlose festivalagenda bommetje vol. Op deze pagina lichten we vier gratis festivals voor je uit

Zomerparkfeest

Een van de grootste gratis festivals van Nederland vindt elk jaar in augustus plaats in hartje Venlo. Vier dagen lang geniet je in het Julianapark van de beste livemuziek, indrukwekkende dans-acts, adembenemend theater, prachtige poëzie, hilarische kleinkunst en nog veel meer.

Zomerparkfeest trekt elk jaar tienduizenden bezoekers. Er staan internationale acts maar, zoals zoveel in Venlo, barst het festival ook van de tradities. Zo mag je de afsluiter in Zelt op zondagavond absoluut niet missen! De tent wordt gegarandeerd afgebroken.


A Day in The Park

Zodra het eerste zonnetje zich laat zien, zitten de Venlose parken vol. Maar ook aan het einde van de zomer trekken we graag gezamenlijk het park in. Elk jaar in september is er daarom A Day in The Park: een gratis picknickfestival in het Nolenspark.

Dit eendaagse festival biedt een podium voor regionaal muziek-, dans- en theatertalent. Van veelbelovende muzikanten tot kersverse dansers en danseressen: op dit festival komt alles voorbij! Neem zelf drank en eten mee en geniet van deze super gezellige picknick.


ZOKS

Het Lambertusplein in Blerick wordt twee dagen per jaar omgetoverd tot festivalterrein. De echte live-liefhebbers kunnen zich op ZOKS helemaal laten gaan. Van internationale grootheden tot iconen van eigen bodem: werkelijk alles komt voorbij.
Overdag staan kleinere acts geprogrammeerd maar tegen de avond kun je van ZOKS op beide festivaldagen een grote headliner verwachten. En dat alles helemaal gratis!


SPIJS!

Als echte bourgondiërs houden Venlonaren natuurlijk van lekker eten en drinken. Daarom mag een foodfestival niet ontbreken in dit rijtje met gratis festivals. SPIJS! is een open, ongedwongen festival aan de Venlose Maasboulevard.

Neem een dekentje mee en strijk neer in het gras langs de Maas. De foodtrucks staan in de startblokken om je de heerlijkste gerechten te serveren. Droom weg op zomerse deuntjes onder het genot van de lekkerste wijnen, cocktails en speciaalbieren.

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×