eten & drinken

Beej Benders

Bij Beej Benders vindt je alles onder één dak; de versmarkt, het aetplein en het restaurant. Of je nu komt voor een lokaal product, aanschuift op het aetplein voor een daghap of net iets uitgebreider de tijd neemt in het restaurant.


Beej Benders

Versmarkt

De prachtige versmarkt is goed gevuld met mooie, lokale producten uit de regio en een ruim assortiment aan huisgemaakt lekkers. Alles bij beej Benders is kakelvers en met liefde op ambachtelijke wijze bereid door de specialisten van de diverse afdelingen. En dat proef je! Bij beej Benders staat kwaliteit voorop.

Aetplein

In het midden van de mooie versmarkt, pronk ’t Aetplein. Een gezellig en gemoedelijk plein waar je makkelijk en snel kunt genieten van vers bereide gerechten uit onze versmarkt. Want als je rondloopt tussen al die lekkere producten, dan krijg je daar natuurlijk zin in! Wat dacht je bijvoorbeeld van een portie kibbeling, lekkere rol sushi, kaasplankje, goede hamburger of rijkelijk belegde pizza? Geef je wensen aan bij onze specialisten op de ‘bestel hier’ punten in onze versmarkt en geniet meteen van je eten!

Restaurant

Uitgebreid lunchen, volop genieten van een heerlijk diner, gezellig borrelen of gewoon een kop koffie drinken; het kan allemaal in ons sfeervolle restaurant! Spareribs van onze slager, garnituur rechtstreeks van de groente-afdeling, vers afgesneden kaas, wijn geadviseerd door onze kenner en vis, zo uit de zee… Onze menukaarten wordt samengesteld in overleg met de specialisten van de diverse afdelingen van onze versmarkt. Hierdoor geniet je bij ons altijd van verse en lokale producten die op ambachtelijke wijze zijn bereid!Beej Benders

Monseigneur Nolensplein 54
Venlo
Tel: 077 351 33 35
www.beejbenders.nl/Locaties in de buurt van Beej Benders

praktische locaties
Brinkhaus

http://www.designhaus.nl/

shoppen
T boekhuis

Boekhandel in antiquariaat

eten & drinken
Nena Pizza

https://nenapizza.nl/

eten & drinken
Nena pizza

Napolitaans geïnspireerde pizza, bereid in Venlo, om je vingers bij af te likken

shoppen
FES Concept strore

FES is een conceptstore gevestigd in Venlo. Ze verkopen dames- en herenkleding.

sport & recreatie
Reform Training

https://www.reform-training.nl/

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×