shoppen

Calico Jack

De jonge ondernemers van Calico Jack trekken een internationaal publiek in hun sfeervolle zaak. Voor mannen en vrouwen bij de tijd.


Volgens de állerlaatste trends

Een piraat die zijn goudvondst heeft omgezet in 14 karaats kleding en sneakers. Van heinde en verre komen modebewuste jongeren naar Venlo om de nieuwste en vaak unieke releases van Nike, New Balance of Puma te scoren. Hier vind je een topcollectie die je nergens anders tegen komt. Rolf en Eric vertellen jou het verhaal achter het merk. En ze verkopen alleen wat ze zelf mooi vinden. Hou je van modern of ga je voor klassiekers? Sta je op kwaliteit? Dan toch maar eens naar binnen lopen. Ze hebben trouwens méér dan alleen sneakers. Hun collectie kleding breidt ieder jaar uit.

Openingstijden

Zondag 15:00 - 19:00
Dinsdag 12:00 - 20:00
Maandag Gesloten
Woensdag 12:00 - 20:00
Donderdag 12:00 - 23:00
Vrijdag 12:00 - 20:00
Zaterdag 12:00 - 19:00
Calico Jack

Parade 43
Venlo
Tel: +31 (0)77-3746553
www.calicojack.nlLocaties in de buurt van Calico Jack

uitgaan
Café de Locomotief

Het gezelligste studentencafé van Venlo met een heerlijke selectie aan speciaal bieren en snacks. Even bijkomen van het studeren doe je bij Café de Locomotief.

muziek & theater
Grenswerk

Grenswerk is hét poppodium van Venlo en omstreken. De plek voor onder meer concerten, dancefeesten, hiphop-avonden en studentenparty's!

uitgaan
John Doe

John Doe is dé feestkroeg van Venlo! De enige kroeg in Venlo waar het zeven dagen per week één grote feest is.

shoppen
Metropool

Metropool is al 75 jaar lang specialist in de verkoop en reparatie van fietsen. Zij zorgen ervoor dat jij de fiets vindt die bij je past.

bioscoop
De Nieuwe Scene

Een keertje wat anders dan een Hollywood blockbuster? Filmtheater De Nieuwe Scene brengt je de beste culturele, artistieke en arthouse films en documentaires van het moment!

eten & drinken
De Klep

Als je in Venlo bijzonder bier wil drinken kom je uit bij ‘Preuf en Praotlokaal de Klep’. Met tientallen bieren van tap en fles krijg je er het grootste aanbod speciaalbier van Venlo.

Checkpoint, het informatiepunt voor studenten in Venlo

Checkpoint is het digitale en fysieke informatiepunt voor studenten. Je kunt er terecht met al je vragen over studeren, wonen, werken en leven in Venlo. Check hier wat we allemaal voor je kunnen betekenen.

  Stel je vraag op Facebook   Bel ons op +31773905944   info@checkpointvenlo.com   Veel gestelde vragen
Vraag Checkpoint om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×