muziek & theater

Sounds

Sounds Venlo is een platenzaak totaal gespecialiseerd in popmuziek. Meer dan 80.000 titles op CD en meer dan 40.000 titels op vinyl.​


Sounds

Je hebt muziekwinkels en muziekspeciaalzaken. Daar zit ook nog één categorie boven: Sounds! Door heel Nederland geprezen als beste platenzaak des lands!

Met maar liefst 800 vierkante meter vol muziek genot is Sounds Venlo een van de grootste en uitgebreidste muziekwinkels in Nederland, maar ook in de verre omgeving van België en Duitsland.

Haal je muzikale hart op tussen meer dan 100.000 titels op cd/dvd en 50.000 titels op vinyl. Als kers op de taart organiseert Sounds de bekende zaterdagmiddag-instores waar bekende en minder bekende artiesten in de zaak het podium betreden voor publiek.

Muziekliefhebbers als Johan Derksen en Mart Smeets komen niet voor niets naar Venlo voor hun platen en cds. Een restaurant in huis maakt de beleving compleet!

Sounds

Parade 62
VenloLocaties in de buurt van Sounds

eten & drinken
Eetcafé Bij de Buren

In het leukste straatje van de stad ligt Bij de Buren, een restaurant met een internationale keuken.

eten & drinken
Milk and Cookies

Bij Milk and Cookies staat uw koffie centraal en is het dan ook dé specialty koffiebar van Venlo.

shoppen
Calico Jack

Dé sneaker- en streetwear winkel van Venlo

eten & drinken
Shannons Irish Pub

Shannons is een gezellige, authentieke Irish Pub gelegen in het centrum van Venlo op de Parade.

eten & drinken
Café de Klep

Voor bijzonder bier moet je in Venlo bij ‘Preuf & Praotlokaal de Klep’ zijn, in de schaduw van de voormalige Kloosterkerk Domani, in het eeuwenoude Keizerstraatje.

uitgaan
Café de Lange Venlo

De Lange Venlo is een dochteronderneming van De Lange Horst, onder leiding van Eric Janssen en Lincy Camps. De Lange Venlo wil de oude glorie van De Parade in ere herstellen!

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×