sport & recreatie

Weir Venloop

50% korting op het inschrijfgeld voor de Funqtio Running Academy


Weir Venloop

50% korting op het inschrijfgeld voor de Funqtio Running Academy. Het trainingsprogramma van 26 weken ter voorbereiding op de Weir Venloop.

Voor de zestiende keer op rij organiseert de Weir Venloop de Funqtio Running Academy. Zowel voor de halve marathon als voor de 10 km, maar ook voor de 5 km komen er diverse trainingsgroepen voor alle niveaus. Er wordt veel aandacht besteed aan blessurepreventie, voeding en natuurlijk een verantwoorde trainingsopbouw. De afgelopen 14 edities hebben we ruim 3.250 deelnemers succesvol voorbereid op de Weir Venloop.

De Funqtio Running Academy in een notendop:

  • Van begin september 2020 tot aan de Weir Venloop 2021 wekelijks diverse trainingen onder begeleiding van deskundige trainers
  • Diverse testen onder leiding van onze gediplomeerde trainers
  • Indeling op basis van conditie en/of loopervaring
  • Informatie over trainingsleer, voeding, kleding, blessurepreventie en aanverwante onderwerpen
  • Gezamenlijke deelname aan en coaching bij diverse voorbereidingswedstrijden
  • Gratis deelname aan de traditionele pasta-party op vrijdag 26 maart 2021
  • € 10 korting bij aanschaf van een functioneel Venloop-shirt (maximaal 1 shirt per deelnemer, reguliere verkoopprijs is € 20,- echter via de inschrijfmodule van de Running Academy slechts € 10,-)
  • Gegarandeerde deelname aan de Weir Venloop 2021

Op https://www.venloop.nl/informatie-ra vindt je alle informatie die je nodig hebt en op https://www.venloop.nl/inschrijven-ra kun je jezelf aanmelden. De Funqtio Running Academy start op 5 september maar ook in de weken daarna kun je nog instromen.

Heb je ingeschreven en wil je als student gebruik maken van de korting? Stuur dan even een mail naar runningacademy@venloop.nl.


  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×