Veel meubels voor weinig geld

Wil je jouw studentenpaleisje goedkoop inrichten maar liever niet alles inslaan bij de welbekende Zweedse meubelgigant? Geen zorgen: in Venlo kun je prima tweedehands shoppen.

Emmaus Feniks

In het voormalige Trappistenklooser in Tegelen zit Emmaus Feniks. Deze organisatie biedt dagbesteding aan mensen met een beperking of lastige thuissituatie. Ze verzamelen tweedehands spulletjes en verkopen alles voor een prikkie in een enorme kringloopwinkel.

Stoelen, banken, bedden, lampen en serviesgoed: bij Emmaus kun je uren neuzen tussen verborgen vintage schatten. Er is ook een kantine waar je kunt chillen onder het genot van een kop koffie, soepje of complete maaltijd.


Moveoo Snuffelmarkt

Moveoo is een organisatie die spullen ophaalt en verzamelt om ze een tweede leven te geven. Er werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die je met alle liefde rondleiden op de Snuffelmarkt aan de Schubertstraat.

Deze Snuffelmarkt staat in de Venlose volksmond bekend als ‘Doortocht’. Controleer voordat je gaat de openingstijden, want de Snuffelmarkt is maar op beperkte tijden geopend.


Kringloop Boerendans

Aan de Boerendansweg in Venlo ligt een kringloopwinkel die van buiten klein lijkt, maar van binnen veel groter is dan je denkt. Deze winkel was vroeger een bakkerij maar daar zie je niets meer van terug. Dwaal door meerdere ruimtes met schappen vol huisraad, elektronica, meubels en porselein.

Propvol maar mooi gesorteerd en schoon. Je kijkt je ogen uit! Vrolijk je studentenkamer op met de meest bijzondere tweedehands items van Kringloop Boerendans.


Opa Jos

Opa Jos is een tweedehandswinkels gevestigd in het centrum van Blerick. Naast de winkel, hebben ze ook een grote loods waar je terecht kunt voor tweedehands spullen. Naast de verkoop helpt Opa Jos ook bij verhuizingen en ontruimingen.

De winkel en loods bevatten iedere week nieuwe spullen van goede kwaliteit. In de winkel vindt je voornamelijk kleinere spullen en voor de grote materialen kun je iedere zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur terecht in de loods.

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×