Naar de bioscoop in Venlo

Venlo en film zijn een match made in heaven. Wist je bijvoorbeeld dat regisseurs Theu Boermans, Jim Taihuttu en Pieter Kuijpers uit Venlo komen? Laat je inspireren door het Venlose filmaanbod.

CityCinema

Van romantische comedy tot gruwelijke slasher: alle genres komen voorbij in CityCinema. Deze relatief nieuwe bioscoop ligt midden in Venlo en is elke dag open. De nieuwste films zie je in deze bioscoop.
Ook tof: CityCinema organiseert regelmatig specials in combinatie met een hapje en een drankje, zoals een ladiesnight of ontbijtbios. Nóg toffer: maandag tot en met donderdag krijg je €1,- korting op vertoon van je Studentenpas. Elke vrijdagmiddag kun je kiezen uit meerdere films voor €5,50 tijdens de BudgetBios.


Filmtheater De Nieuwe Scene

In deze kleine, intieme bioscoop aan de Nieuwstraat zie je prachtige arthouse films. Verhalen die je nog nooit eerder hoorde, ontroeren je diep. Classics die je alweer bijna was vergeten, krijgen in deze bios opnieuw de aandacht die ze verdienen.
De bioscoop heeft twee kleine zalen en een gezellige foyer. Kies jij liever voor bijzonder dan voor mainstream? Houd dan zeker de agenda van De Nieuwe Scene in de gaten. Ook niet verkeerd: op vertoon van je Studentenpas ontvang je een fijne korting!

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×