Fit in Venlo

Ontdek allerlei verschillende sporten in Venlo. Maak plezier, blijf fit en leer nieuwe mensen kennen! Waar sporten wel niet allemaal goed voor is.

Of je nou enorm sportief bent, eindelijk weer eens wat aan sport wil doen of gewoon sport voor je plezier, er is altijd wel een reden om te sporten.

Hieronder vind je een overzicht van sporten in Venlo met een voordelige studentenprijs.


Hardlopen

De Funqtio Running Academy, van de Venloop, brengt je dat vak met alle plezier bij. Nooit aan sport gedaan? Altijd al fit willen zijn? Of zou je het als zomeravond jogger graag eens wat professioneler aan willen pakken? Kies dan voor de Funqtio Running Academy. Je vindt er alle onmisbare informatie over voeding, het voorkomen van blessures, de geschikte training én de techniek van het hardlopen.

De Weir Venloop is een van de grootste internationale hardloop- en wandelevenementen van Nederland (35.000 deelnemers en 100.000+ bezoekers). Tevens een uitgelezen kans om veel van de stad en alle wijken te zien!


Roeien

Roeien is dé studentensport bij uitstek! Wordt daarom lid van de Venlose Studenten Roeivereniging WSV de Maas. Je bent niet alleen lekker sportief bezig in de boot, maar ook naast het water is het bijzonder gezellig! Naast roeien kun je ook waterskiën, wakeboarden of zeilen.

  • Speciale studentenprijzenBootcamp power

Bij sportschool La Vita Sana sport je in de buitenlucht op een speciaal vernieuwd bootcamp terrein. Naast de Bootcamp kun je ook gebruik maken van fitness, groepslessen en squash. Je betaald voor een speciaal studentenabonnement en het is maandelijks opzegbaar!Tennis

Speel voor de eerste keer tennis, deel je passie, speel recreatief of juist prestatief. Bij tennisclub TC Venlo ben je aan het juiste adres. Daarnaast hanteren ze ook een aantrekkelijk studententarief!

  • Meer informatie over tennisclub TC VenloBodystyle Fitness

Inclusief:

- Individueel fitness

- Groepslessen

- Sauna (donderdag, alleen voor vrouwen)
- Douche
- Mogelijkheid om een slot te kopen voor kluisjes (eenmalig 5 euro)
- Toegang tot beide locaties; Venlo en Blerick

  • 6 maanden € 123,40,-, geen inschrijfkosten.
  • 3 maanden € 77,10,-, geen inschrijfkosten.
  • 1 maand € 29,80,-, geen inschrijfkosten.
  • Meer informatie over BodystyleHockey

De vereniging bestaat al sinds 1928 en is een perfecte combinatie van prestatie en gezelligheid.

  • Speciaal studententarief van 18 t/m 21 jaar
  • Meer informatie over hockeyvereniging VHC VenloFit Focus

Fit Focus is een sportschool maar daarnaast kun je er ook zwemlessen volgen. Je traint met een persoonlijke fitness programma of doet mee aan groepslessen. Bij Fit Focus sport je binnen, buiten of in het water en vraag je gemakkelijk een groepsles aan.

  • Voordelig studentenabonnement
  • Meer informatie over sportschool Fit Focus


  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×