Fit in Venlo

Ontdek allerlei verschillende sporten in Venlo. Maak plezier, blijf fit en leer nieuwe mensen kennen! Waar sporten wel niet allemaal goed voor is.

Of je nou enorm sportief bent, eindelijk weer eens wat aan sport wil doen of gewoon sport voor je plezier, er is altijd wel een reden om te sporten.

Hieronder vind je een overzicht met verschillende sporten en verenigingen in Venlo.


Venlosche Boys

Deze amateurvoetbalclub bestaat al sinds 12 juni 1927. Een actieve en bruisende sportvereniging met allerlei ontwikkelingsmogelijkheden. Sinds augustus 2020 hebben ze ook een voetgolf baan aangelegd. Een combinatie van voetbal en golf.


Hardlopen

De Funqtio Running Academy, van de Venloop, brengt je dat vak met alle plezier bij. Nooit aan sport gedaan? Altijd al fit willen zijn? Of zou je het als zomeravond jogger graag eens wat professioneler aan willen pakken? Kies dan voor de Funqtio Running Academy. Je vindt er alle onmisbare informatie over voeding, het voorkomen van blessures, de geschikte training én de techniek van het hardlopen.

De Weir Venloop is een van de grootste internationale hardloop- en wandelevenementen van Nederland (35.000 deelnemers en 100.000+ bezoekers). Tevens een uitgelezen kans om veel van de stad en alle wijken te zien!


Roeien

Roeien is dé studentensport bij uitstek! Wordt daarom lid van de Venlose Studenten Roeivereniging WSV de Maas. Je bent niet alleen lekker sportief bezig in de boot, maar ook naast het water is het bijzonder gezellig! Naast roeien kun je ook waterskiën, wakeboarden of zeilen.

  • Speciale studentenprijzen

Bootcamp power

Bij sportschool La Vita Sana sport je in de buitenlucht op een speciaal vernieuwd bootcamp terrein. Naast de Bootcamp kun je ook gebruik maken van fitness, groepslessen en squash. Je betaald voor een speciaal studentenabonnement en het is maandelijks opzegbaar!Tennis

Speel voor de eerste keer tennis, deel je passie, speel recreatief of juist prestatief. Bij tennisclub TC Venlo ben je aan het juiste adres. Ze hanteren aantrekkelijke studentenprijzen voor het huren van een baan, maar bieden ook een kennismakingslidmaatschap speciaal voor studenten aan.Bodystyle Fitness

Ben jij niet zo'n buitensporter? Geen probleem! Ook voor de binnensporters is er van alles te doen in Venlo. Neem eens een kijkje bij Bodystyle, dit is sportschool gericht op fitness en groepslessen.

Inclusief:

- Individueel fitness
- Groepslessen
- Sauna (donderdag, alleen voor vrouwen)
- Douche
- Mogelijkheid om een slot te kopen voor kluisjes (eenmalig 5 euro)
- Toegang tot beide locaties; Venlo en Blerick

  • 6 maanden € 123,40,-, geen inschrijfkosten.
  • 3 maanden € 77,10,-, geen inschrijfkosten.
  • 1 maand € 29,80,-, geen inschrijfkosten.
  • Check Bodystyle

Hockey

Sinds 1 juli 2020 zijn Hockeyclub VHC, THC en HCB gefuseerd tot Hockey Club Delta Venlo. Samen vormen ze nu met 1800 leden de grootste sportvereniging van Limburg.

  • Als je op kamers in Venlo woont kun je doordeweeks voor een studententarief meedoen als trainingslid.
  • Check HC Delta VenloFit Focus

Fit Focus is een sportschool maar daarnaast kun je er ook zwemlessen volgen. Je traint met een persoonlijk fitness programma of doet mee aan groepslessen. Bij Fit Focus sport je binnen, buiten of in het water en vraag je gemakkelijk een groepsles aan.Urban Dance Studio

Urban Dance Studio is een dansstudio welke danslessen, workshops, shows en evenementen aanbiedt op elk gewenst niveau. Of je nu een beginnende danser bent of al meer gevorderd.

De Urban Dance Studio heeft locaties in Venlo en Blerick waar danslessen voor alle leeftijden worden gegeven. De lessen bestaan onder andere uit de stijlen HipHop, Streetdance, OldSkool, Dancehall, Afro, Breakdance, Locking, Female en Modern. De danslessen zijn gevarieerd, energiek en dynamisch en er is voor elk wat wils.

Kijk welke dansvorm het beste bij je past en vraag een gratis proefles aanKlimtuin Fliegerhorst

De Fliegerhorst is een oorlogsmonument waarop diverse facetten van de bergsport beoefend kunnen worden. Je kunt hier terecht als individuele klimmer, als groep en als je gewoon een keer wilt komen klimmen of rondkijken ben je ook van harte welkom. Bevalt het? Dan kun je natuurlijk lid worden. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is klimmen voor alle leeftijden. Onze leden verschillen in leeftijd van 12 jaar tot achter in de 70 (!).

Er zijn diverse mogelijkheden: klimmen, abseilen, voorklimmen, klettersteig, boulderen, tokkelen, dry tooling, slacklinen en zelfs kamperen.

Wil je lid worden?Crossbox 077

CrossBox 077 is geen drukke massale sportschool maar een community voor iedereen of je nu ervaren bent of nog nooit gesport hebt, of dat nu meer spiermassa, minder vetmassa of het verbeteren van je algehele fitheid is. Kies je voor onze exclusieve club, dan kies je voor persoonlijk aandacht.

Er worden small group trainingen, personal training en fysio aangeboden. Ook bestaat er de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan in de open gym. Liever geen abonnement? Maak dan gebruik van een strippenkaart en betaal per 5 lessen = €50 of 10 lessen = €80.

Vraag een gratis intake aan


Boxing Venlo

Boksen is het traditionele vuistschermen. Ze trainen serieus en intensief, maar in een ontspannen sfeer en met respect voor elkaar. Er wordt niet op wedstrijdniveau getraind. Daardoor is boksen bij Boxing Venlo ook zeer geschikt voor beginners.

Boxing Venlo biedt een divers aanbod waaronder; boxing, women only boxing, personal training en small group training.

Benieuwd of boksen wat voor jou is? Kom dan snel eens langs voor een gratis proefles. Inschrijven kan via de website of kom gewoon eens binnenlopen bij Boxing Venlo!


De stichting Wieler- en Skateomgeving Herungerberg

De stichting is een samenwerkingsverband tussen Wielerclubs en een Skatevereniging, met als missie om een aantrekkelijke en veilige sportomgeving te creëren voor wieler- en skatesporters in de Euregio op prestatief en recreatief gebied, voor georganiseerde en ongeorganiseerde sporters van ieder geslacht..

Faciliteiten
- Wielerbanen
- BMX en Pump Track
- MTB en Veldrit Parcours
- Skatebanen


Reform Trainning

Reform Training biedt verschillende soorten trainingen aan. Iedere training heeft een maximum van 8 personen. Tijdens deze training laten we je net dat stapje verder gaan dan jij denkt dat je kunt. Geloof in jezelf! Trainingen welke aangeboden worden; small group personal training (Strenght & HIIT), fitness en personal training.


  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×