Fit in Venlo

Ontdek allerlei verschillende sporten in Venlo. Maak plezier, blijf fit en leer nieuwe mensen kennen! Waar sporten wel niet allemaal goed voor is.

Of je nou enorm sportief bent, eindelijk weer eens wat aan sport wil doen of gewoon sport voor je plezier, er is altijd wel een reden om te sporten.

Hieronder vind je een overzicht met verschillende sporten en verenigingen in Venlo.


Student sports Venlo

Met Studentsports Venlo kun je voor maar € 17,95 per maand onbeperkt sporten tot een maximum van één keer per dag bij meer dan 8 sport­aan­bie­ders! Daarnaast worden er jaarlijks diverse sportieve evenementen georganiseerd voor sportkaart­houders.

Studentsports Venlo is geldig voor studenten die studeren aan de participerende scholen in Venlo: Fontys, HAS en UM.


Venlosche Boys

Deze amateurvoetbalclub bestaat al sinds 12 juni 1927. Een actieve en bruisende sportvereniging met allerlei ontwikkelingsmogelijkheden. Sinds augustus 2020 hebben ze ook een voetgolf baan aangelegd. Een combinatie van voetbal en golf.


Hardlopen

De Funqtio Running Academy, van de Venloop, brengt je dat vak met alle plezier bij. Nooit aan sport gedaan? Altijd al fit willen zijn? Of zou je het als zomeravond jogger graag eens wat professioneler aan willen pakken? Kies dan voor de Funqtio Running Academy. Je vindt er alle onmisbare informatie over voeding, het voorkomen van blessures, de geschikte training én de techniek van het hardlopen.

De Weir Venloop is een van de grootste internationale hardloop- en wandelevenementen van Nederland (35.000 deelnemers en 100.000+ bezoekers). Tevens een uitgelezen kans om veel van de stad en alle wijken te zien!


Minded Motion

Als de grootste freerunning school van Nederland, zijn ze al jaren actief in Venlo en bieden ze wekelijkse lessen aan waarbij ze jou individueel uitdagen om jouw niveau te verbeteren. Maar dat is niet alles! Ze hebben ook een eigen kledinglijn, organiseren verschillende events en hebben een athlete team. En het beste van alles? De hechte community zorgt ervoor dat je niet alleen nieuwe skills leert, maar ook nieuwe mensen ontmoet!


Roeien

Roeien is dé studentensport bij uitstek! Wordt daarom lid van de Venlose Studenten Roeivereniging WSV de Maas. Je bent niet alleen lekker sportief bezig in de boot, maar ook naast het water is het bijzonder gezellig! Naast roeien kun je ook waterskiën, wakeboarden of zeilen.Ultimate Frisbee bij FG de Scheive Schièf

Frisbee Groep de Scheive Schièf is een Ultimate Frisbee vereniging in Venlo. Ultimate Frisbee, ook wel Ultimate genoemd, is een uitdagende en intensieve teamsport, waarbij het doel is om de frisbee in de eindzone van je tegenstanders te vangen. Fairplay staat hoog in het vaandel en de spelers bewaken zonder scheidsrechters zelf de regels.

Ben jij toe aan een originele teamsport waarbij conditie, techniek en tactiek worden gecombineerd? Train dan vrijblijvend een keer met ons mee!


Tennis én Padel

Speel voor de eerste keer tennis en/of padel, deel je passie, speel recreatief of juist prestatief. Bij tennisclub én padelclub TPC Venlo ben je aan het juiste adres. Ze hanteren aantrekkelijke studentenprijzen voor het huren van een tennis of padelbaan, maar bieden ook een kennismakingslidmaatschap speciaal voor studenten aan.Bodystyle Fitness

Ben jij niet zo'n buitensporter? Geen probleem! Ook voor de binnensporters is er van alles te doen in Venlo. Neem eens een kijkje bij Bodystyle, dit is sportschool gericht op fitness en groepslessen.

Inclusief:

- Individueel fitness
- Groepslessen
- Sauna (donderdag, alleen voor vrouwen)
- Douche
- Mogelijkheid om een slot te kopen voor kluisjes (eenmalig 5 euro)
- Toegang tot beide locaties; Venlo en Blerick

  • 6 maanden € 123,40,-, geen inschrijfkosten.
  • 3 maanden € 77,10,-, geen inschrijfkosten.
  • 1 maand € 29,80,-, geen inschrijfkosten.
  • Check Bodystyle

Hockey

Sinds 1 juli 2020 zijn Hockeyclub VHC, THC en HCB gefuseerd tot Hockey Club Delta Venlo. Samen vormen ze nu met 1800 leden de grootste sportvereniging van Limburg.

  • Als je op kamers in Venlo woont kun je doordeweeks voor een studententarief meedoen als trainingslid.
  • Check HC Delta VenloFit Focus

Fit Focus is een sportschool maar daarnaast kun je er ook zwemlessen volgen. Je traint met een persoonlijk fitness programma of doet mee aan groepslessen. Bij Fit Focus sport je binnen, buiten of in het water en vraag je gemakkelijk een groepsles aan.Urban Dance Studio

Urban Dance Studio is een dansstudio welke danslessen, workshops, shows en evenementen aanbiedt op elk gewenst niveau. Of je nu een beginnende danser bent of al meer gevorderd.

De Urban Dance Studio heeft locaties in Venlo en Blerick waar danslessen voor alle leeftijden worden gegeven. De lessen bestaan onder andere uit de stijlen HipHop, Streetdance, OldSkool, Dancehall, Afro, Breakdance, Locking, Female en Modern. De danslessen zijn gevarieerd, energiek en dynamisch en er is voor elk wat wils.

Kijk welke dansvorm het beste bij je past en vraag een gratis proefles aanVolleybal

Civitas is een volleybalvereniging met ca 275 actieve leden. Er wordt in competitieverband gespeeld bij de senioren en jeugd en er zijn vele recreanten actief bij Civitas. Verder zijn er uitgebreide trainingsmogelijkheden, diverse toernooien, deelname aan competities en een eigen kantine.

Lijkt volleybal je een leuke sport, kom dan geheel vrijblijvend een paar keer meetrainen met een team of trainingsgroep die bij je past. Of kom eens een kijkje nemen in de sporthal Ruben Kogeldans in Venlo om de sfeer te proeven. Van maandag- t/m vrijdagavond en zaterdagochtend kun je kijken naar trainingen en op zaterdagmiddag naar thuiswedstrijden.

Je mag kosteloos 4x meetrainen zonder verdere verplichtingen. Daarna meld je je formeel aan als lid van onze club. Wil je sfeer komen proeven en mee komen doen? Vul dan het proeftrainingsformulier in op onze website: www.civitasvenlo.nl of mail naar info@civitasvenlo.nl


Klimtuin Fliegerhorst

De Fliegerhorst is een oorlogsmonument waarop diverse facetten van de bergsport beoefend kunnen worden. Je kunt hier terecht als individuele klimmer, als groep en als je gewoon een keer wilt komen klimmen of rondkijken ben je ook van harte welkom. Bevalt het? Dan kun je natuurlijk lid worden. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is klimmen voor alle leeftijden. Onze leden verschillen in leeftijd van 12 jaar tot achter in de 70 (!).

Er zijn diverse mogelijkheden: klimmen, abseilen, voorklimmen, klettersteig, boulderen, tokkelen, dry tooling, slacklinen en zelfs kamperen.

Wil je lid worden?Crossbox 077

CrossBox 077 is geen drukke massale sportschool maar een community voor iedereen of je nu ervaren bent of nog nooit gesport hebt, of dat nu meer spiermassa, minder vetmassa of het verbeteren van je algehele fitheid is. Kies je voor onze exclusieve club, dan kies je voor persoonlijk aandacht.

Er worden small group trainingen, personal training en fysio aangeboden. Ook bestaat er de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan in de open gym. Liever geen abonnement? Maak dan gebruik van een strippenkaart en betaal per 5 lessen = €50 of 10 lessen = €80.

Vraag een gratis intake aan


Boxing Venlo

Boksen is het traditionele vuistschermen. Ze trainen serieus en intensief, maar in een ontspannen sfeer en met respect voor elkaar. Er wordt niet op wedstrijdniveau getraind. Daardoor is boksen bij Boxing Venlo ook zeer geschikt voor beginners.

Boxing Venlo biedt een divers aanbod waaronder; boxing, women only boxing, personal training en small group training.

Benieuwd of boksen wat voor jou is? Kom dan snel eens langs voor een gratis proefles. Inschrijven kan via de website of kom gewoon eens binnenlopen bij Boxing Venlo!


De stichting Wieler- en Skateomgeving Herungerberg

De stichting is een samenwerkingsverband tussen Wielerclubs en een Skatevereniging, met als missie om een aantrekkelijke en veilige sportomgeving te creëren voor wieler- en skatesporters in de Euregio op prestatief en recreatief gebied, voor georganiseerde en ongeorganiseerde sporters van ieder geslacht..

Faciliteiten
- Wielerbanen
- BMX en Pump Track
- MTB en Veldrit Parcours
- Skatebanen


Reform Training

Reform Training biedt verschillende soorten trainingen aan. Iedere training heeft een maximum van 8 personen. Tijdens deze training laten we je net dat stapje verder gaan dan jij denkt dat je kunt. Geloof in jezelf! Trainingen welke aangeboden worden; small group personal training (Strenght & HIIT), fitness en personal training.Dansles bij Kunstencentrum Venlo

Bij het Kunstencentrum ontdek je samen met anderen hoeveel plezier je kunt beleven aan dans. Volg lessen voor je hobby, of een cursus ter voorbereiding op een professionele danscarrière. Er zijn verschillende soorten danslessen zoals: jazzdans, moderne dans, klassieke dans, streetjazz, balletles en fitdance. Iedereen is welkom, dus laat je verrassen!NatuurlijkSportief Venlo

Vergeet alles wat je weet over sport”. NatuurlijkSportief Venlo maakt van sporten weer buitenspelen. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Protocollen, parameters en prestatiedruk maken plaats voor plezier. Voor absolute beginners, tot super fit sportbeest. Elke week, of zomaar een keertje. Je zoekt je eigen uitdaging en wij helpen je daarbij. Geniet van het buiten zijn, de natuur en de vrijheid. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen. Kom gewoon eens meedoen met Buitenspeelbaas Joep, meld je aan voor een gratis proefles, check NatuurlijkSportief Venlo of stuur een bericht naar +31(0)651886910

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×