Start nu je opleiding in Venlo

Van agro & food tot internationale marketing, logistiek en onderwijs. Je vindt hier een groot en veelzijdig aanbod in opleidingen. Wat je ook wil studeren, Venlo heeft het!

Economie & Marketing

Droom jij van een carrière in sales en marketing, wil je aan de slag als verkoper bij een grote multinational of misschien wel je eigen bedrijf beginnen? Dan is een opleiding in Economie & Marketing echt iets voor jou. Als je hiervoor kiest dan kun je later bijvoorbeeld aan de slag als marketing manager, zelfstandig ondernemer, (international) sales agent of PR-medewerker.


Educatie

Altijd al de wens en ambitie gehad om voor de klas te staan? Wil jij leren hoe je een groep kinderen taal- en rekenvaardigheden bijbrengt, maar ook hoe je een poppenkastvoorstelling geeft? Als leerkracht in het basisonderwijs sta jij aan de basis van de ontwikkeling van je leerlingen. Met de bacheloropleiding Pabo bij Fontys wordt je sta je straks stevig in je schoenen voor de klas.


Techniek

Alles om je heen draait om techniek, van je telefoon tot de stoel waar je op zit. Met een opleiding in de techniek leer je producten of machines verbeteren, (3D) ontwerpen en maken. Heb jij een passie voor techniek, kun jij oplossing bedenken voor complexe vraagstukken of wil je mooie nieuwe producten bedenken en ontwerpen? Start dan je opleiding in de techniek!


Logistiek

Hoe komt een telefoon uit China in jouw broekzak terecht? Je hebt er misschien nog nooit over nagedacht, maar daar zit een heel logistiek proces achter. Venlo is één van de belangrijkste logistieke hotspots van Europa, van hieruit doen we zaken over de hele wereld! Tijdens je opleiding tot manager in de logistiek leer je logistieke processen in bedrijven en organisaties te analyseren, te managen en te verbeteren.


Agro & Food

Ben jij een foodie en vind je gezondheid en goed eten belangrijk? Wil je leren hoe zit het met de productie van voedsel? Ben jij gek op planten en dieren én benieuwd hoe je hiermee internationaal goede zaken kunt doen? Kom dan een Agro & Food opleiding doen in Venlo!


Maastricht University - Campus Venlo

Maastricht University - Campus Venlo biedt een aanbod waaronder één unieke driejarige bacheloropleiding, waaraan studenten van over de hele wereld deelnemen. Het belangrijkste verschil met een 'standaard' universitaire bachelor is dat je bij Maastricht University - Campus Venlo niet kiest voor één studierichting, maar uit verschillende vakken je eigen pakket samenstelt.

Daarnaast zijn er ook nog twee master opleidingen waaronder Health Food and Innovation Management en Global Supply Chain Management and change! Meer weten?

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×