Story

Anouk volgt de master Health Food Innovation Management

Ze is studentenambassadeur van de opleiding en helpt andere studenten waarom ze wel of niet voor deze studie moeten kiezen

Anouk volgt de Master Health Food Innovation Management aan Maastricht University – Campus Venlo. Ze is studentenambassadeur van de opleiding, waarbij ze geïnteresseerde studenten vertelt waarom ze wel (of niet) voor deze studie moeten kiezen. Anouk zegt: 'Ik wil anderen graag helpen met hun studiekeuze, omdat ik zelf veel heb gehad aan de (online) open dag van Campus Venlo.' Ze studeerde tijdens haar Bachelor namelijk Psychobiologie (Hersenwetenschappen), dus een opleiding waarbij gezonde voedselproducten gecombineerd worden met business en ondernemerschap was een hele verandering. Ze had wat uitleg nodig om overtuigd te worden dat deze studie een perfecte match was. Maar toch was het niet helemaal een verrassing want koken en nieuwe vegetarische of veganistische koffietentjes en restaurants ontdekken, zijn haar grootste hobby's. Koken doet ze sinds corona dankbaar en uitgebreid nu de restaurants al een tijdje gesloten zijn.

Anouk heeft Venlo nog niet helemaal kunnen ontdekken door het online lesaanbod. Daardoor mist ze het sociale contact met studiegenoten en het fysiek samen zijn met anderen. Maar ze is druk bezig met een verbouwing, dus het is voor haar nu dus ook wel een voordeel dat ze alle lessen online kan volgen. Zo heeft ze geen reistijd naar school en kan ze tussen de lessen soms nog een klusje doen. Toch hoopt ze snel meer van Venlo te kunnen zien!


Meer stories

Story
checkVicky

Vicky uit Argentinië volgt de master Health Food Innovation Management in Venlo

Story
checkKaylee

Kaylee is 2e-jaars student aan de HAS-hogeschool in Venlo

Story
checkFleur

Fleur volgt het unieke programma Health Food Innovation Management

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×