Story

Dogan volgt de master Health Food and Innovation Management

Vanuit zijn master biomedische wetenschappen in Maastricht is Dogan naar Venlo gekomen om zijn tweede master te volgen.

Dogan komt uit Turkije en is in 2019 naar Venlo gekomen voor zijn Master Health Food and Innovation Management op Maastricht University – Campus Venlo. Hij heeft een kamer in de Lebe City Campus in Venlo en vindt het een fijne stad om in te wonen. Een flexibele omgeving waar je rustig en tegelijkertijd actief bezig kunt zijn op dezelfde plek.

Voordat hij begon aan zijn Master hier in Venlo volgde hij een bachelor in Istanbul en vanuit daar is hij naar Maastricht gegaan. Hier volgde hij zijn eerste Master, biomedische wetenschappen met voeding als specialisatie. Hier komt ook zijn liefde voor voeding vandaan maar Dogan kwam er wel achter dat hij zich meer interesseerde in de commerciële kant. En dat is uiteindelijk ook de reden geweest dat hij toen voor Venlo koos en daar is hij nog steeds dankbaar voor. Dogan raadt deze master zeker aan omdat er vaak met een open mind wordt gekeken naar allerlei dingen, er zijn verschillende onderwerpen waarop je je kunt focussen, je leert meer over voedselwetgeving, ondernemerschap, hoe kun je je eigen startup beginnen, menselijke biologie en consumentenpsychologie.

Dogan is 1 jaar voorzitter geweest van het bestuur van de studievereniging ISA Umami. Dat vond hij superleuk om te doen maar het was wel erg jammer dat ze alle activiteiten moesten schrappen toen corona om de hoek kwam kijken. Dat sociale contact met medestudenten en vrienden mist hij het meeste. En ook de campus zelf mist hij erg maar daarentegen is het wel erg makkelijk om ‘s ochtends gewoon je bed uit te rollen naar je bureau om de les te volgen. Doordat hij zoveel binnen zit vindt Dogan het erg belangrijk om goed te blijven bewegen en naar buiten te gaan voor frisse lucht. Normaal gesproken is hij namelijk veel in de sportschool te vinden maar nu maakt hij vooral lange wandelingen langs de Maas.


Meer stories

Story
checkAnouk

Anouk volgt de master Health Food Innovation Management aan Maastricht University - Campus Venlo

Story
checkLinda

Linda zit nu in het derde jaar van de studie University College Venlo

Story
checkBram

Bram studeert Toegepaste Biologie aan de HAS

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×