Story

Dogan studeert Master Health Food Innovation Management

Hij heeft een studentenkamer op de Lebe City Campus en vindt Venlo een mooie stad om in te wonen. Een plek waar je tegelijkertijd rustig en actief kunt zijn.

Dogan komt uit Turkije en kwam in 2019 naar Venlo voor zijn master Health Food and Innovation Management aan Maastricht University - Venlo Campus. Hij heeft een studentenkamer op de Lebe City Campus en vindt Venlo een mooie stad om in te wonen. Een plek waar je tegelijkertijd rustig en actief kunt zijn.

Voordat hij hier in Venlo aan zijn master begon, deed hij een bachelor in Istanbul en ging van daaruit naar Maastricht. Daar voltooide hij een master in de biomedische wetenschappen met een specialisatie in voeding. Hieruit vloeit Dogans liefde voor voeding voort en hij ontdekte dat hij ook geïnteresseerd was in de commerciële kant van het onderwerp. Dat was uiteindelijk de reden waarom hij voor Venlo koos en daar is hij hem nog steeds dankbaar voor. Dogan beveelt de master Health Food and Innovation Management zeker aan, omdat de opleiding alle vraagstukken heel ruimdenkend benadert. Er zijn verschillende onderwerpen waar je je op kunt richten: je leert meer over levensmiddelenrecht, hoe je een eigen startup start, ondernemerschap, menselijke biologie en consumentenpsychologie.

Ook is Dogan een jaar voorzitter geweest van de raad van bestuur van studentenvereniging ISA Umami. Hij had veel plezier, maar het was jammer dat ze alle activiteiten moesten annuleren toen de coronapandemie begon. Wat hij het meest mist is het sociale contact met medestudenten en vrienden. Ook de campus zelf mist hij erg, maar aan de andere kant rol je heel gemakkelijk 's ochtends uit bed naar je bureau om online colleges en seminars bij te wonen. Omdat hij zoveel binnen zit, is het voor Dogan erg belangrijk om voldoende te bewegen en een frisse neus te halen. Meestal is hij veel in de sportschool te vinden, maar nu maakt hij vooral lange wandelingen langs de Maas.


Meer stories

Story
checkVicky

Vicky uit Argentinië volgt de master Health Food Innovation Management in Venlo

Story
checkKaylee

Kaylee is 2e-jaars student aan de HAS-hogeschool in Venlo

Story
checkFleur

Fleur volgt het unieke programma Health Food Innovation Management

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×