Story

Giorgia volgt een opleiding met focus op gezondheid en voeding

Ik vind Venlo echt een fijne stad! Er is weinig afleiding, zodat ik mij kan focussen op mijn opleiding. De nummer 1 reden, waarom ik hier ben!

Ik ben Giorgia, ik ben 21 jaar, ik kom uit Italië en woon in Venlo. Mijn hobby's zijn schilderen, lezen, dansen en zingen. Het is iets dat me in staat stelt om vrij te zijn van gedachten en gewoon in het moment te zijn. Op dit moment studeer ik aan University College Venlo met een focus op life science cursussen over voeding en gezondheid. Ik heb voor dit programma gekozen omdat ik erg geïnteresseerd ben in hoe het menselijk lichaam werkt en het belang van voeding voor de algehele gezondheid. Verder heeft het programma me geïnspireerd omdat ik mijn eigen vakken kan kiezen, en vakken die niet gerelateerd zijn aan mijn hoofdfocus. Ik vind dit erg leuk omdat ik ook inzicht kan krijgen in andere onderwerpen.

Ik hou van Venlo. Het heeft niet echt te veel afleiding qua feesten of evenementen, dus ik kan me concentreren op mijn studie, reden nummer 1 die me hier heeft gebracht. Je kunt echter ook je vrije tijd doorbrengen met de mensen die je leuk vindt. Met vrienden en studenten ga ik graag naar Café Locomotief of John Doe als ik wil feesten. Als ik meer in de stemming ben voor een kopje koffie of als ik moet studeren, zijn plaatsen zoals Milk & Cookies en Bagels & Beans de juiste keuze!

Als laatste wil ik je nog wat tips geven! Als je naar Venlo wilt komen, moet je er rekening mee houden dat het een kleine stad is met alle dingen die een kleine stad heeft. Bovendien zijn er veel internationale studenten die deze stad een pluspunt geven omdat je altijd mensen kunt ontmoeten met verschillende achtergronden en culturen. Uiteindelijk, als je hier komt, ga dan de beste pizza van de stad eten bij Nena pizza. Als ik dit zeg, vertrouw me dan. Ik ben Italiaans!


Meer stories

Story
checkVicky

Vicky uit Argentinië volgt de master Health Food Innovation Management in Venlo

Story
checkKaylee

Kaylee is 2e-jaars student aan de HAS green academy in Venlo

Story
checkFleur

Fleur volgt het unieke programma Health Food Innovation Management

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×