Story

Jesse zit momenteel in het tweede studiejaar van Marketingmanagement op de Fontys in Venlo

Hij weet nog niet specifiek wat hij wil worden maar door de brede studie die hij volgt, is er een ruime keuze aan beroepen.

Jesse (19) is tweedejaars student aan de Fontys in Venlo en volgt de studie marketingmanagement. Wat hij zo leuk vindt aan de Fontys in Venlo is dat de school een stuk persoonlijker en kleinschaliger is dan veel andere Fontys locaties. Sinds maart 2020 krijgt Jesse al online les en om toch persoonlijk in contact te blijven met klasgenoten hebben ze met de klas een groepsapp. Daarnaast maken ze met een aantal mensen uit de klas vaker samen huiswerk via MS Teams. De reistijd die hij normaal gesproken naar school aflegt, maakt voor hem niet uit want hij komt uit een klein dorpje langs Venlo: Steyl. Jesse weet nog niet specifiek wat hij na zijn studie wil worden maar omdat hij een brede studie volgt is er een ruime keuze aan beroepen zoals bijvoorbeeld brandmanager of marketingmanager. Of misschien wordt hij wel hbo-docent in het onderwijs.

Normaal gesproken werkt Jesse in de horeca bij Grand Café Bonaparte in het centrum van Venlo. Dat gaat nu helaas niet dus is hij vaker te vinden achter zijn computer om te gamen of online af te spreken met vrienden om samen een quiz te doen. Naast zijn bijbaan in de horeca, houdt hij ook van sporten en gaat hij vaak naar buiten om te hardlopen.


Meer stories

Story
checkVicky

Vicky uit Argentinië volgt de master Health Food Innovation Management in Venlo

Story
checkKaylee

Kaylee is 2e-jaars student aan de HAS-hogeschool in Venlo

Story
checkFleur

Fleur volgt het unieke programma Health Food Innovation Management

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×