Story

Kaylee is 2e-jaars student aan de HAS green academy in Venlo

Ik heb gekozen voor een kleinschalige school vanwege het persoonlijke contact en de kleinere klassen.

Hi, ik ben Kaylee, 20 jaar oud en ik kom uit Goes, Zeeland. Op dit moment zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding Food Innovation op de HAS green academy in Venlo. In mijn vrije tijd speel ik graag volleybal, houd ik van een feestje, bezoek ik graag concerten én reis ik graag.

Ik heb altijd moeite gehad met keuzes maken en zocht daarom in mijn opleiding iets creatiefs, dus niet alleen maar met de neus in de boeken. Tijdens een beurs in Eindhoven kwam in terecht bij Food Innovation van de HAS. De opleiding voldeed voor het grootste gedeelte aan mijn eisen zoals: in het veld bezig zijn, op excursie gaan en aan het werk voor echte opdrachtgevers. De opleiding is daarnaast enorm breed, waardoor je allerlei kanten op kunt.

Hoewel de opleiding ook in Den Bosch te vinden is, heb ik toch besloten om naar Venlo te gaan. De reden hiervoor is, is dat Venlo veel kleinschaliger is, waardoor persoonlijk contact enorm hoog staat.

Door mijn beslissing om naar Venlo te komen moest ik richting het Oosten (vanuit Goes) en ben ik het eerste halfjaar bij mijn oma gaan wonen. Zij woonde in de buurt en hoewel er vanwege Corona veel lessen online waren, was het toch handig om de in de buurt te zijn.

De meeste mensen denken bij een studentenstad niet aan Venlo, ook ik in eerste instantie niet. Maar nu zit ik inmiddels op kamers en mag zeker niet klagen. Gelukkig is er weer meer open en zijn er genoeg leuke plekken en activiteiten te beleven. Zelf ga ik bijvoorbeeld graag naar Dorstig, Bagels&Beans, Mocca Coffee Company en Milk&Cookies. Verder loop ik graag langs de Maas of als het mooi weer is, vind je me met een picknickkleed in het park.

Mocht je twijfelen of naar Venlo willen komen, ga dan vooral op ontdekkingstocht. Je zult wellicht nog eens verrast worden. Ook raad ik het zeker aan om je aan te melden bij een studievereniging. Zo leer je veel nieuwe mensen kennen en wie weet ook nog iets nieuws over de stad. :)


Meer stories

Story
checkVicky

Vicky uit Argentinië volgt de master Health Food Innovation Management in Venlo

Story
checkFleur

Fleur volgt het unieke programma Health Food Innovation Management

Story
checkLéa

Léa woont op de campus van Maastricht University - Campus Venlo

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×