Story

Léa woont op de campus van Maastricht University - Campus Venlo

Momenteel studeer ik aan University College Venlo, aan de opleiding Liberal Arts and Sciences.

Ik ben Léa, 18 jaar oud, net afgestudeerd van de middelbare school en studeer nu aan UCV. Ik woon in de studio's op de campus, erg handig! Mijn hobby's zijn sporten (fietsen, skiën en hardlopen), gitaar spelen, kunst, koken en fotografie.

Momenteel studeer ik aan University College Venlo, aan de opleiding Liberal Arts and Sciences. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik hierdoor voeding en psychologie kan studeren. Bovendien vind ik het fijn dat de school klein is en dat we een persoonlijke studieadviseur hebben die ons tijdens onze studie helpt. UCV was de enige school die een programma met voeding en psychologie aanbood. Verder hou ik ook van de kleine omvang van de stad.

Venlo is een goede studentenstad: er zijn veel goedkope restaurants, supermarkten en winkels. Het is perfect om met vrienden in een café te hangen, naar kroegen te gaan, te picknicken aan de Maas en de Boerenmarkt is ook nog eens goedkoop. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden om in cafés, maak ik wandelingen of fietstochten. Mijn favoriete plekken zijn Milk&Cookies, Happy Italy, Café Central, Beej Benders en Bagels&Beans. Deze plaatsen zijn echt schattig en gezellig.

Als laatste wil ik nog enkele tips meegeven: zoek heel vroeg woonruimte, doe mee aan verenigingen en koop een fiets.


Meer stories

Story
checkVicky

Vicky uit Argentinië volgt de master Health Food Innovation Management in Venlo

Story
checkKaylee

Kaylee is 2e-jaars student aan de HAS green academy in Venlo

Story
checkFleur

Fleur volgt het unieke programma Health Food Innovation Management

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×