Story

Noah Li-A-Sam studeert healthy living

Momenteel ben ik eerstejaars op de HAS in Venlo. Ik heb deze studie gekozen omdat ik een passie heb voor gezonde voeding.

Mijn naam is Noah Liasam, ik ben 23 jaar oud en geboren in Amsterdam. Ik hou van muziek luisteren, yoga en ik ben een echt natuurmens. Verder zijn mijn hobbies zingen (doe ik heel graag), koken, socializen met vrienden en familie en wil ik in de toekomst muziek maken.

Momenteel studeer ik healthy living op de HAS in Venlo en ben ik eerstejaars. Ik heb deze studie gekozen omdat ik een passie heb voor gezonde voeding. Overigens vind ik het belangrijk dat gezonde voeding wordt gepromoot!

Ik vind Venlo een gezellige plaats voor studenten! In mijn vrije tijd spendeer ik mijn tijd met huisgenoten en vrienden. Samen gaan we meestal naar de bieb, om daar naar bijvoorbeeld de spelavonden te bezoeken. Verder vind ik het leuk om naar Stek te gaan, welke langs de bieb ligt. Hier kan je lekker eten en ook hebben ze vega(n) opties. In de toekomst wil ik DJ worden en graag wil ik dit leren bij de oefenruimtes van Grenswerk.

Als laatste wil ik graag nog wat tips geven: Doe je best op school en geniet van de natuur in Venlo. Er zijn verschillende mooie natuurplaatsen die je zeker moet checken in Venlo.


Meer stories

Story
checkGiorgia

Giorgia volgt een opleiding met focus op gezondheid en voeding - UCV Venlo

Story
checkTiril

Tiril volgt het bachelorprogramma bij UCV in Venlo

Story
checkJulian

Julian studeert Mechatronica - Fontys Venlo

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×