Story

Oliver zit in zijn derde jaar aan de bachelor opleiding University College Venlo

Naast studeren houd Oliver van muziek en schrijft hij eigen nummers.

Oliver is half Amerikaans en half Fins. Hij woont in een studio in het centrum van Venlo samen met zijn vriendin en volgt de bachelor opleiding University College Venlo aan Maastricht University - Campus Venlo. Hij zit op dit moment in zijn 3e jaar en studeert in juni 2021 af. Voor deze bachelor volg je je eigen interesses en kun je zelf je vakken kiezen. Deze vakken van de bachelor zijn gerelateerd aan gezondheid, voeding en business. Dat is ook precies wat Oliver zo fijn vindt aan de opleiding. Je kan zelf kiezen waar je interesses liggen zoals bijvoorbeeld social science, life science of juist een mix van beide. Oliver heeft gekozen voor de onderwerpen gezondheid en voeding.

De lessen op school zijn vaak samen met klasgenoten brainstormen en discussiëren over een bepaald onderwerp. In de daaropvolgende les bespreek je dan de vragen en antwoorden met elkaar en daardoor leer je weer van elkaar. De leraar blijft hierin meer op de achtergrond en stuurt bij waar nodig is. Oliver geeft aan dat hij in het begin van zijn studie nog wel een beetje verlegen was maar door deze lessen heeft hij veel geleerd en discussieert hij ook graag mee.

De reden dat Oliver voor Venlo heeft gekozen is omdat hij precies kan doen wat hij graag wil, namelijk voeding. Daarnaast kan hij zelf de onderwerpen binnen voeding kiezen die hij interessant vindt en deze vakken combineren met elkaar. Ook heeft hij familie in Europa wonen en vond hij studeren in de US prijzig. Naast studeren besteed Oliver zijn tijd ook graag aan muziek. Doordat hij de lessen nu online kan volgen heeft hij meer tijd over en sinds de Lock down heeft hij al 10 nummers geschreven en ook een uitgebracht op Spotify. Op dit moment is hij bezig met een album. Als je geïnteresseerd bent, zijn artiestennaam op Spotify is Indiana Sage.


Meer stories

Story
checkVicky

Vicky uit Argentinië volgt de master Health Food Innovation Management in Venlo

Story
checkKaylee

Kaylee is 2e-jaars student aan de HAS-hogeschool in Venlo

Story
checkFleur

Fleur volgt het unieke programma Health Food Innovation Management

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×