Story

Student Soyeon zit nu op de helft van haar master Supply chain management

Een van haar favoriete plekjes in Venlo is Milk & Cookies waar ze heerlijke taart en koffie besteld of soms een breakfast box voor take-away.

Soyeon is 24 jaar en ze is geboren in Seoul, Zuid-Korea. Op haar 15e is ze verhuisd naar Duitsland en op dit moment volgt ze de master supply chain management aan Maastricht University - Campus Venlo. Wat ze tot nu toe het leukste vond aan haar master is de real life case van een logistiek bedrijf in Venlo. “Je ziet op die manier het beste hoe het er in echte bedrijven aan toe gaat.” Ze woont nu een halfjaar in Venlo en vind het een gezellige stad, maar ze is toch meer thuis in grotere steden zoals Köln waar ze haar bachelor volgde voordat ze naar Venlo kwam.

Een van haar favoriete plekjes in Venlo is Milk & Cookies waar ze heerlijke taart en koffie besteld of soms een breakfast box voor take-away. Daarnaast is ze voor een wijntje en tapas graag te vinden bij eetcafé Bij de Buren die zich achter de platenwinkel Sounds bevindt. Hopelijk gaan ze binnenkort weer open zodat ze ook de gezellige sfeer kan proeven. Om in contact te blijven met mede studenten is voor Soyeon niet zo moeilijk want ze wonen namelijk in hetzelfde gebouw en zijn zelfs buren van elkaar. Naast haar master start Soyeon elke dag sportief met een rondje joggen langs de maas en houd ze van tennissen.


Meer stories

Story
checkVicky

Vicky uit Argentinië volgt de master Health Food Innovation Management in Venlo

Story
checkKaylee

Kaylee is 2e-jaars student aan de HAS-hogeschool in Venlo

Story
checkFleur

Fleur volgt het unieke programma Health Food Innovation Management

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×