Story

Vicky uit Argentinië volgt de master Health Food Innovation Management in Venlo

Ik vind het heerlijk dat Venlo zo kleinschalig is, alles is op loopafstand en je ontmoet onwijs makkelijk nieuwe mensen.

Mijn naam is Victoria Mac, maar ik wordt liever Vicky genoemd. Ik kom oorspronkelijk uit Rosario, een grote stad in Argentinië. Ik ben 25 jaar en volg momenteel de master Health Food Innovation Management aan Universiteit Maastricht – Campus Venlo. Voorheen heb ik mijn bachelor in voeding gedaan. Ik heb voor deze masteropleiding gekozen, omdat in mijn land de bachelor vooral gerelateerd is aan het worden van een diëtist. Maar zelf wil ik liever werken in de gezonde voedingsindustrie. Verder heb ik ook een grote interesse in het koken van gezond voedsel. Zo verkocht ik zelfgemaakte granola en broden. Ik wist dus dat dit programma bij mijn interesses zou passen. Daarnaast staat Maastricht University ook zeer goed aangeprezen als prestigieuze universiteit. Ik ben dan ook erg blij met mijn beslissing om deze opleiding te volgen en naar Venlo te komen.

Ik hou van Venlo als studentenstad. De stad is veel kleiner dan waar ik vandaan kom, maar dat is wel fijn, want alles is op loopafstand en het is zo ook makkelijker om nieuwe mensen te ontmoeten. In mijn vrije tijd bezoek ik graag de kleine bars en cafés in het centrum of ga ik met mijn vrienden op de fiets langs de parken hier in Venlo.

Mijn tip voor mensen die twijfelen om naar Venlo te komen is niet twijfelen. Schrik niet van de grootte van Venlo, het is perfect. En wees niet bang dat je geen nieuwe vrienden maakt, want we komen hier allemaal om nieuwe mensen en vrienden te ontmoeten en samen herinneringen op te doen.


Meer stories

Story
checkKaylee

Kaylee is 2e-jaars student aan de HAS green academy in Venlo

Story
checkFleur

Fleur volgt het unieke programma Health Food Innovation Management

Story
checkLéa

Léa woont op de campus van Maastricht University - Campus Venlo

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×