Studentenkamer Venlo

Rondom de HAS, Fontys en Maastricht University liggen diverse woningen die speciaal zijn ingericht voor studenten. Op kamers in Venlo? Lees hier waar je moet beginnen als je op zoek bent naar een kamer, studio of appartement.

Checkpoint Venlo

Uit ervaring weet Checkpoint Venlo hoe lastig het kan zijn om als student een goede woning te vinden. Daarom maken ze het vinden van een studentenhuis in Venlo zo makkelijk mogelijk voor je.

What you see is what you get bij deze verhuurder. Geen lidmaatschappen, wachtlijsten of andere speciale afspraken. Geen gedoe of belachelijk hoge huurprijzen: gewoon een woning die past bij jou én bij je portemonnee.


Lebe City Campus

Speciaal voor studenten biedt Lebe Group de Lebe City Campus: één groot complex, speciaal ingericht voor studenten. De campus heeft verschillende soorten kamers, van alle gemakken voorzien. De douche en het toilet deel je met twee andere kamerbewoners. Het is ook mogelijk om een volledig gemeubileerde kamer te huren.

De Lebe City Campus ligt nét buiten het centrum van Venlo, op ongeveer vijf minuten fietsafstand van hartje stad.


Xior Student Housing

Deze aanbieder biedt studentenkamers in hartje Venlo. Onder andere naast Grenswerk, zodat je direct je bed in kunt rollen na een gezellig feestje. Of op één minuut lopen vanaf het station, zodat je in de weekenden snel op en neer bent met je zware tassen.

Xior is een Belgische organisatie die studentenwoningen verhuurt in heel Europa maar met name in de grote Belgische en Nederlandse studentensteden.


Woonwenz

Op de Koninginnesingel biedt Woonwenz diverse studentenkamers. Deze kamers liggen op loopafstand van de HAS en op enkele minuten fietsen van Fontys en Maastricht University. Loop je achterom? Dan sta je zo goed als middenin de binnenstad. Het station is twee minuten lopen en de bushalte bevindt zich voor de deur.

Deze kamers met een ideale ligging kun je ook gemeubileerd huren. Je woont samen met meerdere studenten in één appartement. Je hebt je eigen kamer en deelt de keuken, woonkamer, badkamer, berging en het balkon.

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×