Studentenverenigingen

Haal alles uit je studententijd en sluit je aan bij één van de studie- en studentenverenigingen. De ideale manier om medestudenten te leren kennen.

S.A. Da Vinci

Student Association Da Vinci is de enige echte studentenvereniging van Venlo. Studenten van alle opleidingen en scholen kunnen lid worden.

Het doel van de vereniging is het verrichten van activiteiten die verband houden met de studie in de breedste zin van het woord. Ze zorgen voor leuke feesten, netwerkevents en teambuldingactiviteiten.

Geen zorgen, er is geen ontgroening! Word dus lid!

S.V. Verde

De studievereniging van de HAS brengt studenten van alle studierichtingen van de hogeschool samen.

Door de vereniging leren mensen elkaar kennen en worden nieuwe netwerken gecreëerd. De leden vinden elkaar om samen te studeren of andere studiegerelateerde dingen te ondernemen, maar drinken ook graag een biertje samen.

Leden van S.V. Verde halen alles uit hun studentenleven!

I.S.A. Umami

International Student Association Umami is opgericht door en voor studenten van Maastricht University - Campus Venlo.

De vereniging organiseert regelmatig bedrijfsbezoeken, netwerkevents en trips naar conferenties, met als doel een link te creëren tussen studenten en het werkveld. Daarnaast is er ook tijd voor ontspanning met veel leuke activiteiten en feestjes.

BEET

Deze studievereniging is opgericht in 2018 door studenten van Maastricht University - Campus Venlo. De vereniging heeft als doel om hun studenten dichter bij hun omgeving te brengen door samen te werken met lokale bedrijven en andere verenigingen.

OMNIA

OMNIA is de studentenvereniging voor alle business en economie studenten. Het is onze missie om studenten te verbinden en betekenisvolle evenementen te organiseren die studenten zich voor altijd zullen herinneren!

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×