De Uni's van Venlo

Met twee Uni's en één universiteit is er voor iedereen wel een opleiding in Venlo. Je studeert hier altijd in een vertrouwde, persoonlijke en internationale omgeving. Waar zien we jou binnenkort?

HAS green academy

In 2016 werd HAS uitgeroepen tot beste hogeschool van Nederland en dat is niet voor niks! Het is dé hogeschool voor studies op het gebied van agro, food en leefomgeving. HAS telt 3500 studenten, waarvan ruim 450 in Venlo.

De Venlose hogeschool bevindt zich midden in één van de meest innovatieve agrarische regio's van Nederland. HAS werkt dan ook samen met meer dan 80 partners uit het werkveld, waardoor er regelmatig bijzondere excursies en opdrachten worden gemaakt.


Fontys Venlo

Fontys is de oudste en grootste hogeschool van Venlo. De 4000 studenten komen van over de hele wereld en dat hoor je direct als je de campus binnenloopt. Het Engels, Bulgaars, Duits en Chinees vliegt je om de oren. Dit biedt natuurlijk ook de mogelijkheid tot gave uitwisselingen!

Wil je liever in het Nederlands studeren? Dat kan natuurlijk ook! Fontys heeft bacheloropleidingen op het gebied van Marketing, Economie, Techniek, ICT en Logistiek. Ook zit de Pabo er gevestigd. Je kunt er ook masteropleidingen volgen en zelfs je MBA behalen!


Maastricht University - Campus Venlo

Maastricht University - Campus Venlo biedt een aanbod waaronder één unieke driejarige bacheloropleiding, waaraan studenten van over de hele wereld deelnemen. Het belangrijkste verschil met een 'standaard' universitaire bachelor is dat je bij Maastricht University - Campus Venlo niet kiest voor één studierichting, maar uit verschillende vakken je eigen pakket samenstelt.

Daarnaast zijn er ook nog twee master opleidingen waaronder Health Food and Innovation Management en Global Supply Chain Management and change! Meer weten?


Meer weten over studeren in Venlo?

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×