Tegenwoordig kan uitgaan in Venlo tot in de late uurtjes. Maar ook gedurende de week als je even een break nodig hebt van de studieboeken kun je in Venlo een dansje wagen en een biertje drinken. Veel horecagelegenheden hebben speciale avonden én aanbiedingen voor studenten. Ben je een kroegtijger, 70tieslover, partyanimal of serieuze prater? Het maakt niks uit, voor iedereen is er wel een horecagelegenheid te vinden.

Krijg je er al dorst van?


eten & drinken
Brouwersplaats

Sfeervol, eigentijds en industrieel speciaalbier café met een ruime keuze in speciaalbieren gecombineerd met een uitgebreide borrelkaart!

uitgaan
Café Bar John Doe

Ons “7 Days of Partying” thema zegt natuurlijk al genoeg. Tel daar onze inmiddels bekende en beruchte 1+1 ‘till midnight actie bij op dan weet je wat je te wachten staat.

uitgaan
Poppodium Grenswerk

Wie kent Grenswerk niet!? Hét poppodium van Noord Limburg, aan de Maas in Venlo.

eten & drinken
Café de Klep

Voor bijzonder bier moet je in Venlo bij ‘Preuf & Praotlokaal de Klep’ zijn, in de schaduw van de voormalige Kloosterkerk Domani, in het eeuwenoude Keizerstraatje.

uitgaan
Locomotief

Welkom bij Café de Locomotief, sinds 1983 het gezelligste café van Venlo!

eten & drinken
Shannons Irish Pub

Shannons is een gezellige, authentieke Irish Pub gelegen in het centrum van Venlo op de Parade.

uitgaan
Café de Galerie

Café de Galerie is een ouderwets, gezellig café waar veel kan en mag.

uitgaan
Café de Tapperie

Elke vrijdag en zaterdag kun je hier vertoeven tot in de late uurtjes. Geef een draai aan het rad en wie weet win je prrrrrijzen!

uitgaan
Café de Lange Venlo

De Lange Venlo is een dochteronderneming van De Lange Horst, onder leiding van Eric Janssen en Lincy Camps. De Lange Venlo wil de oude glorie van De Parade in ere herstellen!

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×