Blog

Borrel Bites & Drinks

Evenementen, feestjes en uiteten kunnen nu helaas niet, maar met een lekkere borrelplank en je favoriete drankje maak jij van je weekend toch nog een klein feestje! We lichten daarom een aantal borrel bites & snacks van Locals in Venlo voor je uit.

Bites

Trattoria Antonia

Een Italiaanse delicatessenzaak met typische gerechten uit Italië. Bestel een heerlijke menu met bijvoorbeeld pancetta rolletjes, crostini's met ham, gevulde champignons, courgette rolletje met tonijn, lasagne of een van de vele andere Italiaanse gerechtjes.

De Borrelwinkel

Een winkel in Venlo sinds 2020 met allerlei heerlijke, huisgemaakte borrelhapjes. Smeersels, charcuterie, olijven, kazen, nootjes, garnalen, brood & dipstokjes en noem maar op!

Brasserie Basiliek

Een super gezellige zaak met lunch, diner en een borrelkaart in de Jodenstraat van Venlo. Geniet van de verse, met liefde bereide gerechten en drink op het leven met een goed getapt speciaalbier of een mooi glas wijn.

Leuk weetje: Brasserie Basiliek is genoemd naar de Sint Martinuskerk. In het voorjaar van 2019 kreeg de Sint Martinuskerk de pauselijke eretitel basilica minor. Daarmee werd de bekende Venlose kerk de eerste basiliek in Noord-Limburg. Reden voor eigenaresse Chantal van Hoorn om haar nieuwe zaak de naam Brasserie Basiliek te geven.Drinks

Dorstig-Venlo

Dorstig is een nieuwe kleurrijke borrelbar in hartje Venlo. Ze noemen zichzelf ook wel "de moderne Tiki bar". Ze specialiseren zich in cocktails, maar ook voor goede wijn en speciaal bieren ben je bij hen aan het goede adres. Bekijk de highlights op Instagram van @dorstigvenlo voor het take away menu!

Brouwersplaats

Gelegen in normaal dé uitgaansstraat in hartje Venlo. Een sfeervol, eigentijds en industrieel speciaalbier café met een ruime en diepgaande keuze in speciaalbieren gecombineerd met een uitgebreide borrelkaart!

Vinoteca Lina

Hier vind je de mooiste wijnen op één plek. Begin 2016 is de naam veranderd in Vinoteca Lina, met de focus op wijn in het bijzonder! Deze wijnwinkel ligt in het hart van Venlo, aan de Jodenstraat en is ingericht op het ontwikkelen van jouw eigen smaak.


Meer updates

Blog
Lente in Venlo

Inspiratie en tips voor een heerlijk Lente weekend!

Blog
De Keizerstraat

Èèn van de gezelligste straatjes van Venlo!

Blog
Choosing a study during Covid

Covid and choosing a new study.. How is that even possible? We give you some great tips to make a start.

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×