Blog

De meest handige apps met studentenkortingen

Het studentenleven is voor velen al duur genoeg. Zo moet je maandelijks de huur betalen voor je studentenkamer, heb je wekelijks boodschappen nodig, wil je sporten en nog eens optimaal kunnen genieten van alles wat het studentenleven te bieden heeft.


Om jouw studentenleven wat gemakkelijker te maken hebben we verschillende apps en kortingen voor studenten op een rij gezet, want het studentenleven is al duur en ingewikkeld genoeg. Dus profiteer optimaal van de studentenvoordelen en maak gebruik van onderstaande handige apps.

Scoupy

Scoupy is een app die korting geeft op verschillende producten zoals kauwgom, deodorant en scheermesjes. De app is geheel gratis te gebruiken. Via de app kun jij zien welke producten in de aanbieding zijn, waarna je deze aanschaft en een foto van het product en de aankoop bon naar de app stuurt. Een onwijs makkelijke app en super gebruiksvriendelijk.

Tikkie

De app tikkie is handig voor het overboeken van geld naar een vriend, vriendin, je ouders of collega. Met deze app kun je gemakkelijk het terug te vorderen bedrag invoeren en deze via WhatsApp met de juiste persoon delen. Diegene klikt op de link, waarna ze het bedrag direct kunnen overboeken. Het staat dan direct op je rekening, gezien je rekening gekoppeld is aan deze app. Ook heeft Tikkie vaker acties in samenwerking met een merk, waarbij je een deel of het gehele bedrag van je gekochte product kunt terugkrijgen. Bekijk de voorwaarden in de app.

Studentenkorting

Studentenkorting is een app waarbij jij kunt profiteren van verschillende kortingen – zoals de naam al verklapt – speciaal voor studenten. Deze app verzamelt alle deals die er zijn, zo heb jij dus een overzicht van alle kortingen. Het varieert van korting op rugzakken tot korting op online programma’s zoals Adobe. Daarnaast hebben ze ook een overzicht met lokale deals per stad. Zo heb jij alle deals gebundeld en weet jij zeker dat je geen deal mist. Handig toch?

Knaek

Met de app Knaek kun je voor een vast bedrag per collegejaar korting krijgen bij aangesloten bedrijven. Zo krijg je korting op een knipbeurt, ontvang je een gratis broodje bij je Bakker Bart bestelling of hoef je geen aansluitingskosten te betalen over je telefoonabonnement.

Vaak moet je naast de Knaek app ook je studentenkaart laten zien, dus zorg dat je deze altijd bij je draagt. Naast fysieke deals zijn er ook verschillende online deals, check de app voor het meest actuele aanbod.


Zorg dus dat je bovenstaande apps downloadt op je telefoon en optimaal profiteert van alle voordelen van het studentenleven. Zo houd je meer geld over in je portemonnee voor de leuke dingen, zoals dat extra biertje in de kroeg of wat lekkers tijdens een bioscoopbezoek.


Meer updates

Blog
Interreg Project Euregio Campus Limburg / Niederrhein

De mogelijkheden én voordelen van wonen en werken in de grensregio

Blog
De Parade - Venlo

Parade is een van de leukste plekjes om wat te drinken of om een avondje te spenderen!

Blog
Omgeving Venlo - Maasbree

Maasbree ligt op ongeveer 40 minuten fietsafstand van Venlo en de plaats kent een rijke historie die is begonnen in de Middeleeuwen.

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×