Blog

De Parade - Venlo

Een heerlijke straat met goede restaurants, musea om de hoek, een paar winkels die je nergens anders ter wereld vindt, leuke terrasjes en kasteleins die jou met plezier het beste biertje voor zetten.

Cafe De Galerie

Café de Galerie is een ouderwets, gezellig café waar veel kan en mag. Overdag en in het begin van de avond gezellig praten of bierpongen, wat daarna altijd overgaat in een waanzinnig feest waarbij altijd het dak eraf gaat.

Swing en dans bij Mad pianos in Venlo

Het restaurant van Mad Piano's staat helemaal in het teken van de rock 'n roll. Van de menukaart tot de live band: alles draait om de muziek. Gasten worden op een interactieve manier meegenomen en muziekverzoekjes worden graag voor je gespeeld. Uiteten was nog nooit zó leuk in Venlo. Bring The Madness!

Enjoy a night out at Locomotief

Café de Locomotief is gelegen aan de parade midden in het centrum. Op het terras kun je lekker van je afkijken. Het is de perfecte plek om elkaar te ontmoeten voor of na het shoppen. Theater de Maaspoort en Poppodium zijn op nog geen 5 minuten loopafstand, hetzelfde geldt voor station Venlo.

De Loco zoals het in de volksmond ook wel wordt genoemd heeft de uitstraling van een oud bruin café, maar het is veel meer dan dat. Kom gauw eens langs en ontdek het zelf. Tot gauw bij Café de Locomotief!

Geniet bij Cafe Bruxelles

Een gezellig en warm café aan de levendige en historische Parade, met een zonnig terras aan de voorzijde en een huiselijke bed and breakfast op de 2e verdieping.


Meer updates

Blog
Interreg Project Euregio Campus Limburg / Niederrhein

De mogelijkheden én voordelen van wonen en werken in de grensregio

Blog
De meest handige apps met studentenkortingen

Wil jij profiteren van studentenkortingen?

Blog
Omgeving Venlo - Maasbree

Maasbree ligt op ongeveer 40 minuten fietsafstand van Venlo en de plaats kent een rijke historie die is begonnen in de Middeleeuwen.

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×