Nieuws Studeren

HAS beste hogeschool van Nederland

​Uit onderzoek van Elsevier komt HAS Hogeschool naar voren als beste hogeschool van Nederland. Zeven van hun tien opleidingen werden beoordeeld als bovengemiddeld!


In totaal werden tien opleidingen van HAS meegenomen in het onderzoek. Naast de zeven bovengemiddelde opleidingen, kregen drie het oordeel gemiddeld. 

Tophogeschool

Dick Pouwels, de voorzitter van het College van Bestuur van HAS Hogeschool, is natuurlijk blij met de uitslag: “Dit resultaat is de bevestiging dat wat studenten, docenten en professionals uit het bedrijfsleven bij de HAS doen met elkaar, bijzonder is. Wij zijn een tophogeschool: niet alleen in het opleiden van jonge mensen, maar ook in het samenwerken met voorlopers uit een sector die ertoe doet.”


Meer updates

Blog
Hoe combineer je werken met je studie?

Je agenda zit helemaal vol, maar er moet ook tijd vrijgemaakt worden voor een bijbaan. Gastblogger Yannick Bos van Young Capital geeft tips hoe je werk, studie en privé kunt combineren.

Blog
Things to do when you're bored during Christmas

Tired of just hanging around and eating too much during Christmas? Here are some thing to do when you're bored.

Blog
All you need to know about Sinterklaas

For the Dutch, it’s not just another holiday or a silly story you tell your children, it is the most important Dutch celebration of the year.

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×