Blog

Karma Koffie - een nieuwe studenten start-up

Karma Koffie produceert limonade met hergebruikte delen van koffie

Karma Koffie is een Studenten Startup bestaande uit Patri, Thamar, Laura en Marie die samen studeren aan de Universiteit Maastricht - Campus Venlo. Karma koffie gelooft in de kracht van tweede kansen geven en wil bijdragen aan een planeet waar voedselingrediënten een tweede leven krijgen.

Om dit te bereiken produceert Karma Koffie limonade met het hergebruik van koffiedik. Dit gebruikte koffiedik is een waardevol stukje afval dat wordt verkregen bij de productie van koffie. De ambitie van Karma Koffie is om verfrissende limonades te produceren met een vleugje koffie. Ze zetten echter geen kopje koffie meer!

Het bedrijf is ontstaan vanuit een project voor de Master Health Food Innovation Management aan de Universiteit Maastricht-Campus Venlo. Inmiddels hebben ze hun eerste proeverij al gedaan op de campus. Tijdens deze proeverij konden mensen de twee smaken (zoete gemberappel en verfrissende citroenachtige komkommer) proeven die ze momenteel aan het ontwikkelen zijn.


Meer updates

Blog
Interreg Project Euregio Campus Limburg / Niederrhein

De mogelijkheden én voordelen van wonen en werken in de grensregio

Blog
De meest handige apps met studentenkortingen

Wil jij profiteren van studentenkortingen?

Blog
Venlo Vertelt - Studenten in Venlo

Twee studenten uit Venlo vertellen waarom zij gekozen hebben voor Venlo als studentenstad. Benieuwd naar hun ervaringen? Check de video!

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×