Blog

Lente in Venlo

Inspiratie en tips voor een heerlijk Lente weekend!

Sinds zaterdag 20 maart is het Lente in het Noordelijk halfrond en dus ook in Venlo. In de Lente worden de bomen weer groener, gaan planten bloeien, wordt het geleidelijk aan warmer en de kans op vorst steeds kleiner. Morgen wordt het heerlijk Lente weer met zo’n 15 graden celsius en dus heerlijk om naar buiten te gaan. Maar wat kun je nu eigenlijk allemaal doen met alle veiligheidsregels? Tijd voor wat inspiratie en tips!


Picknicken in het Julianapark

Normaal wordt het Julianapark veel gebruikt voor festivals en evenementen zoals Stereo Sunday en Zomerparkfeest. Daar zullen we helaas nog even op moeten wachten maar je kunt er ook zelf iets leuks van maken! Bereid thuis lekkere hapjes voor of loop van tevoren even langs Beej Benders voor wat heerlijke, verse, kant en klare hapjes. Trommel een vriend of vriendin op en geniet samen in het park, ieder op een eigen kleedje op 1,5 meter afstand.


Skeeleren rondom de Groote Heide

Deze sport is weer helemaal hip sinds de Lock down en het lekkere weer. Is weer eens iets anders dan fietsen of wandelen en ondertussen zet je lekker muziek op of klets je samen met een vriend of vriendin. Een leuk rondje om te skeeleren is rondom de hei. Dit is geheel voorzien van asfalt en je kunt genieten van het mooie landschap van de hei. Heb je nog geen skeelers in de kast staan? Zoek eens op marktplaats naar tweedehands skeelers of bestel ze online en haal ze op bij een sportwinkel in Venlo of laat ze thuis bezorgen. Wist je dat skeeleren goed is voor je bil en beenspieren?


Rondje brug-brug en eindigen met een heerlijk ijsje

We hebben een mooie route van ongeveer 5 km uitgestippeld die begint bij het centraal station. Je loopt langs de maas richting het ziekenhuis en dan de brug over naar Blerick. In Blerick loop je langs de maas terug en dan ga je over de Maasbrug weer naar Venlo. Daar eindig je bij Ijsco Fantastico voor een heerlijk ijsje of koffie to go.


Meer updates

Blog
De Keizerstraat

Èèn van de gezelligste straatjes van Venlo!

Blog
Borrel Bites & Drinks

Maak een klein feestje van je weekend met deze heerlijke Bites & Drinks tips!

Blog
Choosing a study during Covid

Covid and choosing a new study.. How is that even possible? We give you some great tips to make a start.

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×