Blog

Omgeving Venlo - Horst aan de Maas

Rondom Venlo bevinden zich leuke dorpen en andere plekjes die een bezoek waard zijn. Ga eens een kijkje nemen in Horst aan de Maas.


Breng een bezoekje aan het centrum van Horst, ga wandelen rond de Kasteelse Bossen of rondstruinen over de Carbootsale. Verder kun je ook in Horst genieten van heerlijk eten & drinken. Of ga aardbeien plukken in Aardbeienland of afkoelen bij Aqua Mundo of het natuurbad in de Kasteelse bossen.

Aardbeienland

In Horst vind je het sprookjesachtige themapark Aardbeienland, leuk om eens geweest te zijn. Hier kun je zelf aardbeien plukken om thuis te nuttigen of neem plaats op het terras en geniet van de meest verse aardbeien in combinatie met diverse gerechten. Om het themapark in te gaan betaal je entree, maar de winkel en het terras zijn vrij te bezoeken. Dus neem de fiets en plof hier neer voor een (tussen)stop.

Gember

Gember is een leuke horecazaak die zeker een bezoekje waard is. Ze zijn gevestigd in een prachtig rijksmonument in het centrum van Horst. De locatie diende vroeger als gemeentehuis. Bij Gember draait het om smaak en ze willen alle zintuigen prikkelen vanaf het moment dat je binnenloopt. Ga eens voor de salade burrata of naan spicy avocado, alles is net een tikkeltje anders & onwijs smaakvol!

Kasteelse Bossen

De Kasteelse Bossen zijn gelegen achter Parkhotel Horst. Hier kun je een wandeling maken rondom het water of neem op mooie dagen plek op het strandje en koel af in het natuurbad. Neem je picknickmand mee en je kunt hier de gehele dag prima vertoeven. Wil je toch ergens plaatsnemen? Ga dan naar Graaf ter Horst of Parkhotel Horst voor een lunch, drankje of diner!

Gossimijne

Unlimited genieten? Dat kan bij Gossimijne! Dit restaurant ligt midden in het centrum en heeft een onwijs grote en gevarieerde kaart. Naast dat je unlimited kan genieten van tapas, is er ook nog een grote kaart (voor de grote trek of als je niet van delen houdt). Voor ieder is er wel wat lekkers, zorg dat je vooraf even reserveert om teleurstelling te voorkomen.

Carbootsale Horst

De Carbootsale in Horst is een grote buiten rommelmarkt. De rommelmarkt vindt plaats op het evenemententerrein van Kasteelpark Ter Horst. In totaal zijn er 450 standplaatsen met allerlei diverse producten. Dus ben jij op zoek naar aankleding voor je studentenkamer of houd je gewoonweg van vintage of ‘oude meuk’? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Of wil je er juist zelf staan? Ook dat kan!

De Carbootsale vindt plaats in de maanden maart t/m oktober, check de website voor meer informatie & data.

Zwemmen bij Aqua Mundo

Ben jij een echte waterrat en gek op zwemmen? Kom dan naar Aqua Mundo in Centerparcs Het Meerdal. Hier kan iedereen van jong tot oud genieten van zwemmen. Er zijn diverse binnen- en buitenbaden, een golfslagbad, bubbelbad en een wildwaterbaan.

Zorg dat je vooraf even de website bekijkt voor de actuele openingstijden & eventuele overige informatie.


Meer updates

Blog
Interreg Project Euregio Campus Limburg / Niederrhein

De mogelijkheden én voordelen van wonen en werken in de grensregio

Blog
De meest handige apps met studentenkortingen

Wil jij profiteren van studentenkortingen?

Blog
De Parade - Venlo

Parade is een van de leukste plekjes om wat te drinken of om een avondje te spenderen!

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×