Blog

Omgeving Venlo - Kessel

In de omgeving van Venlo zijn mooie dorpen en andere plekken om te bezoeken. Ga eens naar Kessel, welke met de fiets- of eventueel te voet te bereiken is.


Bezoek de historische markt, een van de monumentale gebouwen of ga voor een drankje met panaroma view naar Kasteel de Keverberg. Kessel is een prachtig dorp met natuur, monumenten en gelegen aan de maas. Je kunt hier volop relaxen.

Kasteel de Keverberg

Midden in het historische centrum van Kessel, is het kasteel de keverberg. Het is een kasteel met veel historie, maar nu een mooie locatie voor feesten, teaparty’s en andere bijeenkomsten. Behalve passief genieten kan men ook actief genieten van het kasteel. Middels rondleidingen is het kasteel van binnen te bezichtigen.

Hotel Baron Frits

Op een unieke locatie aan de Maas, ligt Baron Frits. Dit pitoreske hotel/restaurant is gehuisvest nabij Kasteel de Keverberg. In het hotel zijn vijf hotelkamers aanwezig, met elk een prachtig uitzicht op de Maas. De voorzieningen van het hotel kunnen worden gebruikt voor meerdere doeleinden zoals bruiloften.

De Taverne Kessel

De Taverne Kessel kun je vinden in het centrum van Kessel. Het is een ideale stop voor een lunch, maaltijd of tussendoortje. Bij de Taverne Kessel kan er genoten worden van donkere biertjes of een frisdrank. De taverne heeft een ruim assortiment, dus voor ieder is er wat wils!

Activiteiten in Kessel

Wil je iets meer doen in en rondom Kessel? Er zijn verschillende mogelijkheden voor personen die op zoek zijn naar actievere uitjes.

Bij Parkhoeve de Middelt kun je talloze sportieve activiteiten doen zoals Boerengolf, handboogschieten, Bubble voetbal en GPS-tochten. Wil je toch liever de omgeving verkennen? Huur dan een van de solexen of tandems bij Parkhoeve de Middelt.

Ten slotte is het mogelijk om verkoeling te zoeken bij Ijssalon Clevers in Kessel. In deze prijswinnende ijssalon kunt u genieten van verschillende soorten ijs of een kopje koffie.


Meer updates

Blog
Centrum Seksueel Geweld

Ben jij ooit in een vervelende situatie terecht gekomen? En wil je er met iemand (anoniem) over praten?

Blog
Omgeving Venlo - Maasbree

Maasbree ligt op ongeveer 40 minuten fietsafstand van Venlo en de plaats kent een rijke historie die is begonnen in de Middeleeuwen.

Blog
Omgeving Venlo - Tegelen

Tegelen vindt je op 15 minuten fietsen van Venlo

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×