Blog

Omgeving Venlo - Maasbree

Maasbree ligt op fietsafstand van Venlo en de plaats kent een rijke historie die is begonnen in de Middeleeuwen. Door deze rijke geschiedenis en omliggende natuur kan je genieten van kapellen, oude boerderijehoeves en mooie wandelingen.


Wandel door de mooie natuur, bezoek oude boerderijhoeves of geniet van een lekkere kop koffie met vlaai! Maasbree is omgeven door afwisselende natuurgebieden en biedt voor ieder wat wils.

Zwemmen bij de BreeBronne

BreeBronne is een vakantiepark nabij Maasbree. Op dit vakantiepark kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals een strandbad, grote speeltuin, binnenzwembad en workshops. Mocht je op zoek zijn naar een langer verblijf? Op de camping is het mogelijk om te overnachten in bijzondere verblijven. Tevens heeft BreeBronne een glamping en is het geschikt voor stelletjes, gezinnen of eenoudergezinnen.

Cafe de Pool Maasbree

Cafe de pool is een gezellig cafe in Maasbree. In het café kan er genoten worden van een drankje en een hapje van de smaakvolle lunchkaart. Neem bijvoorbeeld speciaalbier, of geniet van een bierarrangement met hapjesplank. Mocht je geen tijd hebben, dan kun je altijd nog gebruik maken van de afhaal- en bezorgservice.

Wandelen in de natuur

Ten zuidwesten van Maasbree bevindt zich het Langhout landschap. In dit relatief kleine landschap van 16 hectare kun jij genieten van de natuur in Maasbree. Geniet van het gevarieerde karakter in de natuur en maak een lekkere wandeling.

Neem een arrangement bij De Vermaekerij

Bij de Vermaekerij kun je verschillende activiteiten en arrangementen boeken. Heb je zin om te bowlen, of een potje jeu d’ boules? Het is allemaal mogelijk bij de Vermaekerij. Mocht je toch iets meer de omgeving willen verkennen? Huur dan elektrische bikes, en verken het moois wat Maasbree te bieden heeft. Hou je van escaperooms? Boek dan een arrangement in de VR escaperoom en probeer digitaal te ontsnappen.

Groenrijk Maasbree

Heb je groene vingers, of wil je iets nieuws voor je tuin hebben? Bezoek dan Groenrijk in Maasbree. Het tuincentrum biedt een groot assortiment aan dat iedereen kan voorzien. Ben je op zoek naar wat nieuws voor op je balkon of zoek je een speeltje voor je huisdier? Groenrijk Maasbree kan je hierbij helpen!


Meer updates

Blog
Interreg Project Euregio Campus Limburg / Niederrhein

De mogelijkheden én voordelen van wonen en werken in de grensregio

Blog
De meest handige apps met studentenkortingen

Wil jij profiteren van studentenkortingen?

Blog
De Parade - Venlo

Parade is een van de leukste plekjes om wat te drinken of om een avondje te spenderen!

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×