Blog

Venlo Vertelt - Studenten in Venlo

Venlo Vertelt is een programma van de Gemeente Venlo waarin inwoners van Venlo gevolgd worden in hun leven. Dit keer zijn twee studenten uit Venlo aan de beurt.

Venlo telt op dit moment ruim 8.000 studenten. Dat aantal blijft de laatste jaren flink stijgen. Dit komt door een breed scala aan opleidingen, maar ook door de enorme hoeveelheid bedrijven en dus werkgelegenheid.

Naar een andere studentenstad vertrekken, is dus vaak niet nodig omdat Venlo genoeg te bieden heeft. Ook al zijn er misschien wel grotere en populairdere studentensteden, onze jongeren kiezen steeds vaker bewust voor een studie in hun eigen stad. Maar ook internationale studenten lijken steeds meer geïnteresseerd in Venlo als studentenstad.

Maurice Vertelt & Jesse Vertelt
In de eerste aflevering van Venlo Vertelt worden twee studenten, Maurice en Jesse, aan het woord gelaten over waarom ze voor Venlo hebben gekozen. Twee persoonlijke verhalen. Waarom kiezen zij voor Venlo? Wat heeft Venlo te bieden? En hoe zien zij hun toekomst in deze regio?

Venlo Vertelt - Studenten in Venlo

Meer updates

Blog
Interreg Project Euregio Campus Limburg / Niederrhein

De mogelijkheden én voordelen van wonen en werken in de grensregio

Blog
De meest handige apps met studentenkortingen

Wil jij profiteren van studentenkortingen?

Blog
Karma Koffie - een nieuwe studenten start-up

Karma koffie gelooft in de kracht van tweede kansen geven en wil bijdragen aan een planeet waar voedselingrediënten een tweede leven krijgen.

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×