Logistieke bedrijven in Venlo

Venlo is een ondernemende stad, met een karakter dat zich kenmerkt door durf en door aanpakken. Innovatie en vernieuwing zijn onmisbaar. Venlo ligt centraal tussen de Randstad Holland en het Midden-Europese achterland. Heel strategisch dus.


Seacon Logistics

Seacon Logistics is een internationale expediteur die haar hoofdkantoor heeft in Venlo. Intussen is het uitgegroeid tot een multimodaal logistiek bedrijf met meer dan 800 werknemers werkzaam en 200.000 m2 warehouse- en kantooroppervlak.

Het bedrijf is in 1985 opgericht door Hai Berden en werkt vanaf haar ontstaan -met name op de terminals in Venlo en Duisburg- samen met Europe Container Terminals uit Rotterdam. Intussen heeft het bedrijf een wereldwijd netwerk van agenten en eigen vestigingen in Nederland (4x), Duitsland (5x), Rusland, Italië, Hongarije, Verenigde Staten en India.


DSV

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke oplossingen in luchtvracht, zeevracht, wegtransport, pakketten, warehousing, e-fulfilment en supply chain. Ze zijn een wereldwijde leverancier van transport en logistieke oplossingen en hebben kantoren in meer dan 90 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten.

DSV is een zeer financieel gezond bedrijf en heeft in Nederland ruim 20 vestigingen waar we met meer dan 2.500 collega’s samenwerken aan diverse doelstellingen.


Ewals Cargo Care

In 1906, met enkel een paard en wagen, maar flink wat ambitie, richtte Alfons Ewals het bedrijf op. Ruim 100 jaar later, zet de 4e generatie Ewals zijn naam voort met het familiebedrijf. Vandaag de dag creëert Ewals Cargo Care onconventionele logistieke oplossingen voor hun klanten en markt. Met intelligente systemen, processen en continue innovatie, blijven ze de markt voor en lossen ze nieuwe uitdagingen in de logistiek op voor hun klanten.
Met hun vloot Mega Huckepack trailers en eigen Multimodal Network combineren ze vervoer via weg, spoor en water, om zo de beste multimodale oplossing voor de vracht te verzorgen.


VidaXL

VidaXL is een internationale online retailer met zijn hoofdkantoor in Venlo, Nederland. Ze bieden een verrassend assortiment - een breed scala aan producten in categorieën zoals huis & tuin, meubelen en sportartikelen.

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×