Een job naar je hart

Tijdens je opleiding of direct na je opleiding ervaring opdoen in jouw werkveld? Dat kan! Wist je dat het bedrijfsleven in Venlo zeer goed aansluit op de studierichtingen die je hier volgt? Grote kans op een flitsende carrièrestart dus.

Begin je carrière in Venlo

Een hecht netwerk, goede aansluiting van opleidingen op het bedrijfsleven en de drive om talent aan de stad te binden.

Battle for talent

Werken in Venlo

Benieuwd wat er zoal gebeurt, wordt gemaakt of ontwikkeld in Venlo?

Check deze bedrijven

Een snelle start van je carrière

Kiezen voor Venlo als stad om te gaan studeren doe je bewust. De aansluiting op het bedrijfsleven is namelijk heel erg goed. Veel van de bedrijven die in Venlo gevestigd zijn opereren in de branches waar de studies op gericht zijn. Grote kans op een snelle start van je carrière dus. En dat is niet zo gek.

Venlo is een stad met een ondernemend karakter. Men houdt van aanpakken en samenwerken en er heerst een echte winnaarsmentaliteit als het gaat om ondernemen. Jaarlijks slepen vele ondernemers en ondernemingen (inter)nationale prijzen in de wacht voor klantgerichtheid of inventiviteit.


Check deze bedrijven

Dat Venlo een zeer strategisch gelegen stad is, mag geen geheim meer zijn. Met 5 vliegvelden op minder dan een uur afstand, de strategische ligging aan de grens en met alle kansen die vervoer via de Maas met zich meebrengt is het niet voor niets dat Venlo een logistieke hotspot is. Steeds meer toonaangevende bedrijven vestigen zich hier.

Benieuwd wat er zoal gebeurt, wordt gemaakt of ontwikkeld in Venlo?


Vragen over werken? Check deze vragen en antwoorden

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×