Een job naar je hart

Tijdens je opleiding of direct na je opleiding ervaring opdoen in jouw werkveld? Dat kan! Wist je dat het bedrijfsleven in Venlo zeer goed aansluit op de studierichtingen die je hier volgt? Grote kans op een flitsende carrièrestart dus.

Start your career in Venlo

Een hecht netwerk, goede aansluiting van opleidingen op het bedrijfsleven en de drive om talent aan de stad te binden.

Battle for talent

Baan, bijbaan of stage?

Op zoek naar een te gekke (bij)baan of stage bij aansprekende bedrijven in de regio Venlo? Check hier ons aanbod vacatures!

Vacatures

Een snelle start van je carrière

Kiezen voor Venlo als stad om te gaan studeren doe je bewust. De aansluiting op het bedrijfsleven is namelijk heel erg goed. Veel van de bedrijven die in Venlo gevestigd zijn opereren in de branches waar de studies op gericht zijn. Grote kans op een snelle start van je carrière dus. En dat is niet zo gek.

Venlo is een stad noemen met een ondernemend karakter. Men houdt van aanpakken en samenwerken en er heerst een echte winnaarsmentaliteit als het gaat om ondernemen. Jaarlijks slepen vele ondernemers en ondernemingen (inter)nationale prijzen in de wacht voor klantgerichtheid of inventiviteit.

Venlo speelt een belangrijke rol in ondernemend Nederland en daarbuiten, de regio werd meerdere keren uitgeroepen tot logistieke hotspot van Europa en heeft het op een na grootste tuinbouwgebied van Nederland. In de maakindustrie zijn diverse bedrijven vertegenwoordigd die op de wereldmarkt een belangrijke rol spelen.


Check deze bedrijven

Dat Venlo een zeer strategisch gelegen stad is, mag geen geheim meer zijn. Met 5 vliegvelden op minder dan een uur afstand, de strategische ligging aan de grens en met alle kansen die vervoer via de Maas met zich meebrengt is het niet voor niets dat Venlo een logistieke hotspot is. Steeds meer toonaangevende bedrijven vestigen zich hier.

Benieuwd wat er zoal gebeurt, wordt gemaakt of ontwikkeld in Venlo? 


Pak je studentenkorting mee

korting
Abonnement bibliotheek €30,-

Jaarabonnement bij bibliotheek Venlo €30,- ipv €42,-

korting
Onderhoud en accessoires: 10% korting

Ga veilig de weg op met Metropool. Korting op fietsen, onderhoud en accessoires.

korting
WOW: knippen dames €12,- heren €7,-

Even freshen of een nieuwe coupe? Knipbeurt: €12,- of €7,-Toffe locaties in de stad, korting en meer?

Download de app om direct te profiteren van kortingen bij de leukste tenten in Venlo, je direct in te schrijven voor een sportlesje of om de evenementenagenda te checken. Met de CheckVenlo app heb je alles bij de hand.


Meer info over de app

Checkpoint, het informatiepunt voor studenten in Venlo

Checkpoint is het digitale en fysieke informatiepunt voor studenten. Je kunt er terecht met al je vragen over studeren, wonen, werken en leven in Venlo. Check hier wat we allemaal voor je kunnen betekenen.

  Stel je vraag op Facebook   Bel ons op +31773905944   info@checkpointvenlo.com   Veel gestelde vragen
Vraag Checkpoint om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×