Venlo jouw toekomstige studentenstad?

Let us tell you why!

Studeren? We got it all!

Alles leren over de logistiek op Fontys hogeschool, dé innovaties van de toekomst bedenken aan de HAS green academy of compleet je eigen bachelor samenstellen aan UM Campus Venlo? We got it all! En buiten deze drie opleidingen, zijn er nog 15 andere interessante opleidingen te vinden. Van agro-food, tot health, tot international business of de maakindustrie en veel meer. Ontdek onze drie campussen en kies de opleiding die het beste bij jou past!

Ontdek de bacheloropleidingen van Venlo hier!

Weet je niet welke bachelor je wilt volgen?

Probeer onze filter!Living the student life

Studeren in Venlo betekent ook leven in Venlo. En dat studentenleven is er zeker! Van even ontspannen na het studeren bij een van de vele sportclubs, tot coffeebreaks in de leukste koffietentjes of opperste concentratie op jouw favoriete studeerplek. Er zijn genoeg hotspots te vinden in en rondom het centrum van Venlo, en wij helpen je graag wegwijs te maken!

Ontdek het studentenleven van Venlo hier of op onze Instagram!Carrière maken?

Carrière maken bij een wereldspeler? Lokaal het verschil maken? Of aan de slag bij een toffe start-up? Na je opleiding zijn er genoeg mogelijkheden in Venlo om direct ervaring op te doen in het werkveld. Hoe gaat jouw toekomst er uit zien? It’s up to you!

Check het hier!

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×