Studentenverenigingen

Haal alles uit je studietijd en sluit je aan bij één van de studie- en studentenverenigingen. De ideale manier om medestudenten te leren kennen.

S.A. Da Vinci

Student Association Da Vinci is de enige echte studentenvereniging van Venlo. Studenten van alle opleidingen en scholen kunnen lid worden.

Het doel van de vereniging is het verrichten van activiteiten die verband houdende met studie in de ruimste zin van het woord. Ze zorgen voor leuke feesten, netwerkevents en teambuldingactiviteiten.

Geen zorgen, er is geen ontgroening! Word dus lid!

S.V. Verde

De studievereniging van de HAS brengt studenten van alle studierichtingen van de hogeschool samen.

Door de vereniging leren mensen elkaar kennen en worden nieuwe netwerken gecreëerd. De leden vinden elkaar om samen te studeren of andere studiegerelateerde dingen te ondernemen, maar drinken ook graag een biertje samen.

Leden van S.V. Verde halen alles uit hun studentenleven!

I.S.A. Umami

International Student Association Umami is opgericht door en voor studenten van Universiteit Maastricht.

De vereniging organiseert regelmatig bedrijfsbezoeken, netwerkevents en trips naar conferenties, met als doel een link te creëren tussen studenten en het werkveld. Daarnaast is er tijd voor ontspanning met veel leuke activiteiten en feestjes.

BEET

Deze studievereniging is opgericht in 2018 door studenten van UCV. De vereniging heeft als doel om UCV-studenten dichter bij hun omgeving te brengen door samen te werken met lokale bedrijven en andere verenigingen.

IMagine Fontys

De studievereniging voor International Marketing (daarom ook IM-agine. Snap je?) studenten van Fontys. Opgericht in 2017, is het de jongste van alle verenigingen in Venlo.F

IMagine organiseert feestjes, evenementen, workshops, reisjes en nog veel meer activiteiten voor IM-studenten.

  info@checkvenlo.nl
Vraag CheckVenlo om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×