Studentenverenigingen

Haal alles uit je studietijd en sluit je aan bij één van de studie- en studentenverenigingen. De ideale manier om medestudenten te leren kennen.

S.A. Da Vinci

Student Association Da Vinci is de enige echte studentenvereniging van Venlo. Studenten van alle opleidingen en scholen kunnen lid worden. 

Het doel van de vereniging is het verrichten van activiteiten die verband houdende met studie in de ruimste zin van het woord. Ze zorgen voor leuke feesten, netwerkevents en teambuldingactiviteiten. 

Geen zorgen, er is geen ontgroening! Word dus lid! 

S.V. Verde 

De studievereniging van de HAS brengt studenten van alle studierichtingen van de hogeschool samen. 

Door de vereniging leren mensen elkaar kennen en worden nieuwe netwerken gecreëerd. De leden vinden elkaar om samen te studeren of andere studiegerelateerde dingen te ondernemen, maar drinken ook graag een biertje samen. 

Leden van S.V. Verde halen alles uit hun studentenleven!

I.S.A. Umami

International Student Association Umami is opgericht door en voor studenten van Universiteit Maastricht. 

De vereniging organiseert regelmatig bedrijfsbezoeken, netwerkevents en trips naar conferenties, met als doel een link te creëren tussen studenten en het werkveld. Daarnaast is er tijd voor ontspanning met veel leuke activiteiten en feestjes.

IMagine Fontys

De studievereniging voor International Marketing (daarom ook IM-agine. Snap je?) studenten van Fontys. Opgericht in 2017, is het de jongste van alle verenigingen in Venlo.F

IMagine organiseert feestjes, evenementen, workshops, reisjes en nog veel meer activiteiten voor IM-studenten. 

Checkpoint, het informatiepunt voor studenten in Venlo

Checkpoint is het digitale en fysieke informatiepunt voor studenten. Je kunt er terecht met al je vragen over studeren, wonen, werken en leven in Venlo. Check hier wat we allemaal voor je kunnen betekenen.

  Stel je vraag op Facebook   Bel ons op +31773905944   info@checkpointvenlo.com   Veel gestelde vragen
Vraag Checkpoint om hulp
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×